Evenimentul Zilei > Actualitate > VEZI câţi bani au cheltuit deputaţii pe deplasări externe
VEZI câţi bani au cheltuit deputaţii pe deplasări externe

VEZI câţi bani au cheltuit deputaţii pe deplasări externe

Deputaţii au cheltuit, în luna iunie, 152.153 de lei pentru deplasări externe. Cea mai scumpă deplasare a fost în Norvegia, costurile fiind de 28.360 de lei.

Cei trei deputaţi în frunte cu preşedintele comisiei pentru agricultură a Camerei, Adrian Rădulescu, au stat în deplasare trei zile şi jumătate, au discutat "subiecte de interes comun din domeniul agriculturii".
Aceştia s-au întâlnit şi cu autorităţile norvegiene de la Ministerul pescuitului şi afacerilor costale, de unde au luat informaţii cu privire la somon şi au vizitat o fermă care are ca obiect activitatea de "producere de nutriţie pentru somonul şi păstrăvul de apă sărată".
Pe locul doi în topul cheltuielilor este o deplasare a doi deputaţi la Paris. Pentru vizita acestora Camera Deputaţilor a scos din buzunar 16.712 lei. În cele cinci zile petrecute la Paris, aleşii au participat la Congresul Mondial UNESCO Privind resursele Educaţionale Deschise.

Pe locul trei se află o vizită a trei deputaţi, timp de două zile şi jumătate, la Vilnius, Lituania, care a costat 11.145 lei, şi care se înscrie "pe linia dialogului dintre cele două grupuri parlamentare de prietenie" din cele două ţări.

.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: