Evenimentul Zilei > Actualitate > VEZI ce spune Emil Boc despre faptul că a fost filmat dezbrăcat la vestiar
VEZI ce spune Emil Boc despre faptul că a fost filmat dezbrăcat la vestiar

VEZI ce spune Emil Boc despre faptul că a fost filmat dezbrăcat la vestiar

Fostul premier Emil Boc a calificat drept "un act jurnalistic penibil şi eşuat" filmulețul difuzat de Antena 1, în care era surprins schimbându-se în vestiarul unei săli de fitness.

"Nu m-am decis dacă îi acţionez sau nu în judecată", a declarat Boc la B1TV, în cadrul emisiunii "Ultimul cuvânt". Președintele PDL a povestit că fiica lui cea mare îl sfătuiește să cheme postul TV în instanță și să doneze banii unor familii sărace. "E o ideee la care reflectez", a spune Boc.
Acesta afirmă că, după incidentul survenit luna trecută, a mers în continuare la săli de sport și nu şi-a schimbat stilul de viaţă. Totodată, deși filmarea a avut loc pe când era încă prim-ministru, Boc spune că nu are ce reproșa SPP, care a fost "impecabil". "SPP a fost impecabil, nu am să le reproşez absolut nimic. Mi-am asumat acest lucru (de a fi filmat – n.r.) când am decis să merg la sală şi să mă port ca un om normal. Te gândeşti că acolo e un nebun? Ce să facă (SPP – n.r.), să-i scoată afară pe toţi, că vine premierul să se schimbe?", a comentat el.
CITIȚI ȘI:

  • Cum a căzut Crin Antonescu în capcana unui show păcătos
Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: