Anda Adam mărturiseşte că a fost o mare fană a lui Michael Jackson şi că, astăzi, va purta în portofel o fotofgrafie cu megastarul. "Cel mai mare idol al meu a fost Michael Jackson. El a fost motivul pentru care m-am apucat de cântat. După ce am participat la primul său concert din România, în 1992, am ştiut că acesta este drumul meu în viaţă. Michael a fost o inspiraţie pentru mine şi îl consider un model de urmat în viaţă: ambiţios, pionier, revoluţionar, un om cu suflet mare", a spus Anda Adam. Mai mult, vedeta a aprins şi o candelă lângă Stadionul Naţional, la scurt timp după decesul artistului.
Şi Ellie White îl regretă pe cântăreţ. Ea a publicat pe Facebook o fotografie cu Michael Jackson, însoţită de mesajul: "Aşa mi-l voi aminti pe Michael toată viaţa! Un mare geniu! La mulţi ani, alături de îngeri!". Ea a completat mesajul apreciat deja de aproape 600 de oameni cu poezia "Planet Earth", scrisă de Jackson.
Andreea Antonescu a publicat o fotografie în care purta o pălărie neagră şi un top, cu un imprimeu cu Michael Jackson. Dedesubt, cântăreaţa a scris mesajul: "Azi ar fi fost ziua lui Michael… Îmi e dor de tine!".

Andreea Raicu, îşi îndeamnă admiratorii să adopte stilul artistului, pentru o zi. "Azi e ziua de naştere a lui Michael Jackson. Vă propun un look în stilul lui flamboaiant!", a scris ea, alături de o poză cu regretatul cântăreţ.