Evenimentul Zilei > Monden > Vedeta House of Cards, mesaj dubios de Crăciun. Spacey: „Doar nu credeai asta, nu?”. VIDEO
Vedeta House of Cards, mesaj dubios de Crăciun. Spacey: „Doar nu credeai asta, nu?”. VIDEO

Vedeta House of Cards, mesaj dubios de Crăciun. Spacey: „Doar nu credeai asta, nu?”. VIDEO

Kevin Spacey a dispărut din spațiul public din 2017, după ce a fost acuzat de pedofilie. De atunci, celebrul actor a mai apărut cu câte un mesaj scurt, în stilul caracteristic. Pe final de 2019, Spacey a ținut să facă urări de bine urmăritorilor săi din nou, într-o manieră bizară.

Clipul încărcat de către Kevin Spacey se numește „KTWK”, acronimul de la „Kill Them with Kindness”/„Ucide-i cu bunătate”.

„Doar nu credeai că voi rata șansa de a-ți ura un Crăciun Fericit, nu? A fost un an bun 2019 și sunt recunoscător că mi-am recăpătat sănătatea. Am făcut niște schimbări în viața mea și mi-ar plăcea să mi te alături.  Data viitoare, când cineva spune ceva ce nu-ți face plăcere, poți merge mai departe și ataca, ori poți face ceva imprevizibil. Îi poți omorî cu bunătate”, este mesajul lui Kavin Spacey de lângă șemineu.

Videoclipul se încheie cu o niște sunete tipice filmelor thriller, care folosite de regulă pentru a crea tensiune.

Presa internațională notează că mesajul reprezintă revenirea în scenă a actorului în vârstă de 59 de ani. Procesul în care a fost acuzat de pedofilie a încetat după ce victima și-a retras plângerea în vara acestui an.

Kevin Spacey – Mesaj de Crăciun