Evenimentul ZileiActualitateCe au ajuns să facă membri Clanului Duduianu. Verdict surprinzător al judecătorilor

Ce au ajuns să facă membri Clanului Duduianu. Verdict surprinzător al judecătorilor

Ce au ajuns să facă membri Clanului Duduianu. Verdict surprinzător al judecătorilor
Vărul lui Emi Pian fură curent. Una dintre rudele lui Emi Pian a fost prins că fură curent dar a scăpat basma curată.

Vărul lui Emi Pian fură curent. Ionuț Gheorghe Drăghici, vărul răposatului interlop Emi Pian, a fost prins furând curent. Acestuia i s-a făcut dosar penal, dar judecătorii au decis să îl „grațieze”.  Decizia a fost luată de procurorii din Sectorul 5.

„Admite cererea de confirmare a renunțării la urmărirea penală formulată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Sector 5 Bucureşti. Confirmă soluţia de renunţare la urmărirea penală dispusă în dosarul nr. 2564/P/2018 al Parchetului de pe lângă Judecătoria Sector 5 Bucureşti”, se arată în decizia luată de instanță.

Liderul Clanului Duduianu, Florin Mototolea sau Emi Pian, așa cum era cunoscut, a fost unul dintre cei mai periculoși lideri interlopi din România.

Pe data de 4 august, șeful Clanului Duduianu a murit, la Spitalul Universitar, după ce a fost înjunghiat într-un scandal cu rivalii dintr-un alt clan, pe o stradă din cartierul Giulești. Considerat drept unul dintre cei mai influenți interlopi din România, Emi Pian a făcut avere din cămătărie. Acesta împrumuta diverse sume de bani cu dobânzi cuprinse între 10% – 35% pe zi, scrie Cancan.ro.

În ultima sa postare de pe contul de Facebook, datată  de luni, 3 august, Florin Mototolea, apare într-o fotografie alături de câțiva apropiați, transmițând un mesaj către unul dintre ei, Ionuț Drăghici:

„La mulți ani frațorul meu viața mea Drăghici Ionuț vtm❤️😘”

Vărul lui Emi Pian fură curent. Au vrut răzbunare

Liderul Clanului Duduienilor ar fi fost ucis de fiul unui alt interlop cunoscut în România, Napi, într-o bătaie în zona Giulești.

Frații și verișorii lui Emi Pian au vrut să facă dreptate și au încercat să îl omoare pe cel care i-ar fi luat viața liderului Clanului Duduienilor.

La data de 04.08.2020, în jurul orei 02.00, în contextul agresiunii care a condus la decesul victimei F.M. (Florin Mototolea, alias Emi Pian, foto sus), cei trei inculpați l-au agresat pe numitul G.E.R. (Gheorghe Richard Emanuel – n.r.), cu intenția de suprimare a vieții acestuia, lovindu-l în mod repetat cu picioarele și cu obiecte contondente și tăietor-înțepătoare, acesta suferind leziuni traumatice la nivelul capului, feței și brațelor, care au impus internarea sa”, explicau anchetatorii.


Accesează: