”Avem guvernanți cu dublu discurs când vine vorba de Europa. Nu știm cât de sinceri sunt atunci când se află în situații oficiale, dar am văzut limpede cât de Român e polonezul Donald Tusk, președintele Consiliului European, așa cum îl știu de când eram comisar european și, apoi, premier: un vechi, sincer și bun prieten al României”, a scris pe facebook Dacian Cioloș, liderul PLUS.

Fostul premier Victor Ponta este de părere că Tusk a avut ”cel mai bun discurs politic pe care l-am auzit vreodata in Europa! Un mesaj pentru Romania si pentru romani de la Donald Tusk! Cine are urechi sa auda! Cine nu va continua drumul spre lada de gunoi a Europei!”

”În timp ce liderii europeni ne citează din Nichita Stănescu și ne fac mândri că suntem români vorbindu-ne de Nadia și de Duckadam, ai noștri vorbesc de statul paralel și se dau cocoși.
Nu mă simt confortabil deloc!” povestește pe facebook Eugen Tomac de la PMP

”La Ateneu
Florin Iordache: Țara mea să fie respectată
Viorica Dăncilă: Ne dorim să fim parteneri egali și respectați.
Tăriceanu: O comuniune a cetățenilor bazată pe… respect reciproc.

Oamenii ăștia care cer respect atât de insistent, care cerșesc respectul o fac tocmai pentru că în sinea lor își dau seama că nu sunt respectați. Este totodată felul lor rudimentar parșiv de a-i transmite Europei să nu le mai ceară socoteală pentru nelegiuirile pe care le comit.
Respectul se câștigă, nu se cere” scrie pe pagina de facebook Stelian Ion, deputat USR

 

 

Te-ar putea interesa și: