Evenimentul Zilei > Monden > Vai de ea şi zilele ei! Legenda scenei româneşti a ajuns rău. Îi plângi de milă
Vai de ea şi zilele ei! Legenda scenei româneşti a ajuns rău. Îi plângi de milă

Vai de ea şi zilele ei! Legenda scenei româneşti a ajuns rău. Îi plângi de milă

Una dintre cele mai mari cântăreţe ale României, Angela Similea, are o viaţă destul de chinuită la 74 de ani.

Celebră pentru vocea şi frumuseţea ei înainte de Revoluţie, Angela Similea se confruntă cu mari probleme financiare.

Interpreta hitului „Să mori de dragoste rănită” a ajuns în această situaţie de când a murit soțul său, Victor Surdu, fost ministru al Agriculturii şi membru PSD.

Surdu a decedat în 2011, la doi ani după cei doi nu au mai putut plăti ratele la bancă şi au acumulat datorii imense pentru creditul din 2007, de 700.000 euro.

În 2014, pentru a scăpa de datoriile imense, Angela Similea şi-a scos casa la vânzare și a cerut 750.000 euro, dar n-a vândut-o chiar dacă a scăzut preţul.

În prezent, până va vinde vila cu 16 camere din comuna Belciugatele, artista locuiește la prieteni, într-o casă situată pe Calea Plevnei.

De când a rămas văduvă, Angela Similea mergea an de an la fiul și nepoții ei stabiliţi în SUA, dar din cauza pandemiei nu a mai părăsit România.

Despre cea care a reprezentat România la Cerbul de Aur se ştie că a fost căsătorită de patru ori, dar că marea ei iubire a fost actorul Florin Piersic.

Prima căsătorie a fost cu Andi Constantin, electrician de meserie, de care s-a despărțit repede. A urmat mariajul cu chitaristul Sorin Movileanu, care i-a dăruit primul şi singurul copil, pe Sorin.

A fost o sarcină grea pentru artistă, care a născut prin cezariană şi nu credea că fiul său va supraviețui.

Legătura cu Movileanu n-a durat însă prea mult şi a urmat căsătoria cu Jan Hilgen, un om de afaceri din Olanda pe care l-a cunoscut prin intermediul unor prieteni.

El i-a înfiat fiul și împreună au trăit o poveste de dragoste frumoasă, timp de 17 ani. Totuşi, în 1991 ei și-au spus adio din cauză că el devenise alcoolic.

Îndrăgita cântăreață de muzică ușoară nu a renunţat la visul unei căsnicii fericite şi în anul 1999 s-a căsătorit cu Victor Surdu.

În tentativa de a se redresa financiar, Angela Similea a avut un proces fratele fostului ei soț, Gabriel Surdu, despre care puteţi afla mai multe în acest link.

explicaţie foto: Angela Similea alături de Irina Loghin

sursa: unica.ro