Evenimentul Zilei > Justitie > Lovitură cruntă pentru Angela Similea. Artista a pierdut averea lăsată de Victor Surdu
Lovitură cruntă pentru Angela Similea. Artista a pierdut averea lăsată de Victor Surdu

Lovitură cruntă pentru Angela Similea. Artista a pierdut averea lăsată de Victor Surdu

După doi ani de procese, cântăreața Angela Similea a fost învinsă în instanță de fratele fostului ei soț, Gabriel Surdu. În 2 aprilie, instanța Tribunalului din Iași a acordat averea fostului soț fratelui acestuia.

După doi ani de luptă cu fratele fostului soț, Angela Similea, în vârstă de 72 de ani, instanța Tribunalului din Iași a decis să ofere câștig de cauză cumnatului artistei, informează click.ro 

Angela Similea a rămas văduvă în 2011, iar de atunci a fost hărțuită de creditori și a pierdut un apartament în București pentru datorii de 700.000 de euro.  

Artista a încercat fără succes să vândă vila din Belciugatele, iar acum a pierdut și acest proces. Miza a fost un teren de 6.500 de metri pătrați și o casă în satul Vişan, comuna Bârnova, în judeţul Iaşi.

După decesul lui Victor Surdu, Angela Similea a spus că nu are pretenții financiare, apoi s-a răzgândi. Conform legii, moștenirea lui Victor Surdu, o treime din averea de la Iaşi, li se cuvine fiicelor lui din mariajul anterior, Monica şi Victoriţa, dar şi cântăreței. 

În scandal a fost implicat şi Cristian, al treilea frate al lui Victor Surdu, însă el i-a vândut partea lui Gabriel. Cumnatul Angelei Similea intenționează să ridice câteva blocuri pe terenul moștenit. 

 

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.