Evenimentul Zilei > Actualitate > Vadim, o nouă „perlă”: Elena Udrea îşi înşală bărbatul cu Liviu Negoiţă
Vadim, o nouă „perlă”: Elena Udrea îşi înşală bărbatul cu Liviu Negoiţă

Vadim, o nouă „perlă”: Elena Udrea îşi înşală bărbatul cu Liviu Negoiţă

După ce televiziunea Antena 3 a fost amendată recent de CNA pentru declaraţiile lui Corneliu Vadim Tudor despre presupusa boală a preşedintelui Traian Băsescu, OTV deschide tribuna pentru europarlamentar. Vadim a reluat aseară ideea că preşedintele ar avea cancer, dar a scos şi o nouă "perlă": Elena Udrea, ministrul Dezvoltării şi Turismului, şi-ar înşela soţul cu Liviu Negoiţă, primarul sectorul 3.

Scena politică a fost disecată, aseară, la OTV, de tribunul Vadim. În stilul său caracteristic, europarlamentarul a "dezvăluit" planurile lui Băsescu şi ale Elenei Udrea. "Băsescu vrea să-l schimbe pe Boc", a spus sigur pe el Vadim Tudor.
Iar Elena Udrea nu ar fi străină de această mişcare a preşedintelui. De altfel, chiar Udrea ar fi fost cea care a pus la cale tot acest scenariu. "Elena Udrea şi-a băgat coada şi i-a făcut capul calendar că, dacă nu o pune pe ea prim-ministru, ştie ce va urma. Adică are nişte casete video cu el", a continuat Vadim.
El a venit apoi şi cu explicaţia pentru care Elena Udrea l-ar promova în faţa preşedintelui pe Liviu Negoiţă. "Udrea l-a propus ca preşedinte pe Liviu Negoiţă. Eu înţeleg să-şi înşele o femeie bărbatul. Dar să-şi înşele şi amantul? Udrea îl înşală şi pe Cocoş şi pe Băsescu cu Liviu Negoiţă!", a spus Vadim, aseară, la OTV. Scenariul său pleacă cel mai probabil de la ultimele declaraţii ale Elenei Udrea, într-un interviu pentru "Gândul".
Ea spunea că viitorul candidat PDL la preşedinţie va fi pedelistul cel mai bine clasat în sondaje, iar în prezent, primarul Sectorului 3, Liviu Negoiţă, este o variantă de luat în calcul.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: