Evenimentul Zilei > Actualitate > Vadim: „Fratele geamăn al lui Kaczynski, viitorul preşedinte al Poloniei”
Vadim: „Fratele geamăn al lui Kaczynski, viitorul preşedinte al Poloniei”

Vadim: „Fratele geamăn al lui Kaczynski, viitorul preşedinte al Poloniei”

Europarlamentarul Corneliu Vadim Tudor crede că următorul preşedinte al Poloniei va fi chiar fratele geamăn al fostului şef de stat, Lech Kaczynski, care a pierit, ieri, într-un cumplit accident aviatic.

"Înţeleg că fratele preşedintelui defunct trăieşte, nu a fost în avion. Îndrăznesc să anticipez că dacă el va candida, va câştiga cu peste 80%, pentru că e un val de simpatie extraordinar pentru familia asta de gemeni în Polonia", a spus Corneliu Vadim Tudor, astăzi, prezent la Ambasada Poloniei, unde a adus un omagiu fostei familii prezidenţiale poloneze.
Liderul PRM a vrut să scrie şi în cartea de condoleanţe a Ambasadei, dar sediul instituţiei era închis. Europarlamentarul a lansat şi o speculaţie cu privire la moartea fostului şef de stat al Poloniei.
Moartea familiei Kaczynski, sub semnul fatidic al lui 10
"E foarte straniu acest accident. Mai mult de atât nu spun. Ştiu multe, dar nu spun mai mult. Mi se pare anormal ce s-a întâmplat. Evoluţia evenimentelor va confirma sau va infirma, dar de regulă, când sunt accidente de genul acesta, cu consecinţe incalculabile, nu este ce pare la prima vedere. Cineva îi tot vânează pe aceşti foarte mândri polonezi care tot timpul au avut o politică independentă", a spus Corneliu Vadim Tudor, care este convins că ziua în care a murit preşedintele Lech Kaczynski a stat sub un semn fatidic.
 
"Ia uite cât e de ciudat rolul cifrei 10. Deci, tragedia asta, repet, fără precedent, se petrece în 10.04.2010, la ora 10.00. Asta e cifra fatidică, probabil, a familiei lui Lech Kaczynski. Prăpastia Katyn-ului, uite că încă mai face victime", a completat Vadim.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News