Evenimentul Zilei > Actualitate > Ungur cu mentalitate de român
Ungur cu mentalitate de român

Ungur cu mentalitate de român

Ginerele lui Ilie Balaci a părăsit turneul ATP de la Bucureşti în turul doi, fiind învins de brazilianul Joao Souza, cu toate că a avut patru mingi de meci. România - fără jucători pe tabloul de simplu.

Zi neagră pentru jucătorii români la BRD NăstaseŢiriac Trophy. Adrian Ungur şi Marius Copil, singurii români care depăşiseră primul tur, au cedat în "optimile" turneului din Capitală. Adrian Ungur (26 de ani) a ratat de puţin calificarea în turul trei, performanţă pe care nu a reuşit- o niciodată într-un turneu ATP.
Românul (locul 131 în ierarhia mondială) a câştigat primul set (6-4) şi a avut trei şanse de a câştiga partida în tie-break-ul setului secund în meciul cu brazilianul Joao Souza, dar a irosit o şansă şi la 5-4, pe serviciul sudamericanului. Souza a întors jocul în favoarea sa profitând de lipsa de concentrare, apoi de căderea lui Ungur, ginerele lui Ilie Balaci.
Marius Copil a fost eliminat de finalistul de anul trecut
Marius Copil a dat şi el greş în turul doi. Dacă în manşa inaugurală s-a descurcat excelent, învingându- l pe Victor Crivoi, Copil (locul 232 ATP) a primit, ieri, o corecţie severă de la ibericul Pablo Andujar, care a jucat finala Openului României în 2010. Spaniolul, al patrulea favorit pe zgura bucureşteană, s-a impus fără emo ţii, cu scorul de 6-2, 6-3.
Tecău şi Lindstedt, în beznă
Românul Horia Tecău şi suedezul Robert Lindstedt, principalii favoriţi la câştigarea turneului de dublu, îşi vor relua azi partida din "sferturi" cu perechea formată din australianul Jordan Kerr şi americanul Travis Parrott.
Meciul a fost oprit aseară din pricina întunericului. Tecău şi Lindstedt au câştigat primul set, scor 6-3, însă au cetat în manşa secundă (2-6). Partida a fost amânată înainte de debutul setului decisiv, care se va disputa în sistemul super-tiebreak (cine ajunge primul la 10).
Tecău poate deveni al treilea român care câştigă turneul de dublu de la Bucureşti, după Andrei Pavel şi Gabriel Trifu – care s-au impus în 1998.
Citiţi şi:

  • Dispută emoţionantă la Openul României: Mergea, bătut de Tecău
  • Openul României: Hănescu – Ramos 4-6, 3-6. „Hane”, încă o evoluţie jenantă
Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News