Evenimentul Zilei > International > Una dintre fiicele lui Richard Williams are o reacția dură la adresa lui Will Smith. „Trebuie să i se retragă Premiul Oscar”
Una dintre fiicele lui Richard Williams are o reacția dură la adresa lui Will Smith. „Trebuie să i se retragă Premiul Oscar”

Una dintre fiicele lui Richard Williams are o reacția dură la adresa lui Will Smith. „Trebuie să i se retragă Premiul Oscar”

Fiica înstrăinată a lui Richard Williams, pe care Will Smith l-a interpretat în "Regele Richard", cere ca actorului să îi fie luat premiul Oscar după evenimentele de duminică seară.

Sabrina Williams, în vârstă de 57 de ani, a spus pentru U.S. Sun: „Așa că Will Smith s-a enervat, a întrecut limita și a agresat o altă persoană. Nu poți să-ți ceri scuze, pur și simplu, două minute mai târziu. Ți-ai pierdut mințile. Wow. Sunt de acord că ar trebui să îi fie luat premiul Oscar”.

Între timp, consiliul de conducere al Academiei de Arte și Științe Cinematografice este programat să se întrunească– și ar putea lua o decizie cu privire la soarta lui Smith. Nu este clar ce poate decide consiliul. Sabrina a continuat să împărtășească că și ea suferă de alopecie și poate „relata” ceea ce trăiește soția lui Smith, Jada Pinkett Smith.

„Dar nu este momentul sau locul să reacționezi așa. Dacă cineva te jignește, îi spui într-un cadru privat: ‘Hei, mi-ai jignit soția. Am râs de glumă, dar soția mea a fost jignită’. Dar să mergi pe scenă în mijlocul unui eveniment și să pălmuiești pe cineva, să te întorci și apoi să țipi de pe scaunul tău. Pur și simplu nu este potrivit”, a declarat Sabrina.

„Dacă nu-i iau premiul, ar trebui să-i interzică să mai participe vreodată la eveniment, deoarece este pur și simplu ridicol. Nu am nicio simpatie pentru el, pentru că este un comportament iresponsabil”, a spus ea pentru US Sun.

„Probabil că trebuie să caute consiliere. Nu spun că are probleme de sănătate mintală, dar poate că ar putea vorbi cu cineva pentru că acesta nu este un comportament adecvat”, a adăugat Sabrina, potrivit Fox News.

Sabrina este unul dintre cei cinci copii din prima căsătorie a tatălui lui Venus și Serena Williams.

Ea a continuat să spună: „A învățat violența și de la tatăl meu? Poate că a luat chestia asta la propriu”, a spus ea. „Dar acești actori sunt atât de îndreptățiți. Au propriul lor privilegiu de actor – Putem face orice vrem și nu contează pentru nimeni. Nu te lupți cu prostiile cuiva cu milioane de oameni care urmăresc și apoi să nu existe nicio pedeapsă. Este ca și cum ai spune că violența este în regulă”, a mai adăugat Sabrina.

Will Smith și-a cerut scuze public

De asemenea, Richard a rupt tăcerea despre evenimentele care au avut loc la cea de-a 94-a ediție anuală a Premiilor Academiei. Potrivit fiului și purtătorului său de cuvânt, Richard Williams nu sprijină violența. „Nu știm toate detaliile despre ceea ce s-a întâmplat. Dar nu acceptăm ca cineva să lovească pe altcineva decât dacă este în legitimă apărare”, a declarat Richard Williams prin intermediul fiului său, Chavoita LeSane, pentru NBC News.

LeSane a continuat să spună că tatăl lui Venus și Serena a fost la fel de surprins ca și telespectatorii de acasă de momentul devenit viral. LeSane a refuzat să ofere alte comentarii în numele lui Richard, 80 de ani.

Publicat in categoriile: International
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: