Apelul făcut de liberali, în frunte cu Florin Cîțu, care au avertizat că PSD este aproape să genereze un colaps financiar național, este confirmat din interiorul partidului social-democrat. „Dezastrul care este la guvernare se resimte la nivel național, au distrus bugetele. Dacă vreți, facem toată istoria, începând cu domnul Dragnea, care ne-a spus că ne dă bani, dar ne-a luat. Ne-a mințit, specific oamenilor ticăloși.”

Robert Negoiță a mai declarat că Dragnea – Dăncilă au luat banii primarilor.

„Cât de ticălos să fii să faci asta după ce s-a anunțat prin comunicate, prin facebook, pe toate paginile?”, a declarat Robert Negoiță la Antena 3.

„La guvernare este multă incompetența. Liviu Dragnea a distrus acest partid, a schimbat orice tip de lider care ar fi putut să gândească ceva. Dragnea a distrus PSD!” , a mai spus acesta.

Guvernul a mințit primarii cu nerușinare

„Nu cerem nimic altceva decât să nea dea banii înapoi. Banii care ne-au fost luați. Atunci când s-a făcut reducere pe impozitul pe venit de la 16 la 10% noi am fost mințiți cu nerușinare că este relaxare fiscală. Nu a fost nicio relaxare fiscală pentru că în timp ce a scăzut această taxa, au crescut alte contribuțîi astfel încât banii de la bugetul local s-au dus la bugetul central. Că să fie treaba clară, cetățenii nu au rămas cu un leu. Ne-au mințit. Noi nu facem altceva decât să ne cerem banii înapoi, cei pe care ii aveam înainte”, a spus Primarul Sectorului 3.

Robert Negoiță a oferit detalii în cifre despre situația primăriilor conduse de PSD.

„PSD are 60% din primarii de municipii. Știți care e problema, astăzi? Că 40 și ceva la sută sunt la primul mandat, cu bugetele distruse, pentru că niciun guvern nu și-a permis să distugă administația locală din perspectiva bugetelor așa cum a făcut actualul guvern.”

Te-ar putea interesa și: