Un bărbat în vârstă de 68 de ani a leșinat într-unul dintre tramvaiele liniei 41, iar apoi a murit. Circulația tramvaiului 41 în zona Podului Grant a fost blocată după ora 11:35.

O ambulanță a sosit la fața locului, i-a acordat primul ajutor, dar nu au putut să-i salveze viața și au declarat decesul. Până la sosirea echipajului medical, bărbatul a fost resuscitat de un călător. Vatmanul a fost anunțat imediat și a oprit tramvaiul pe Podul Grant.

După apelul la 112, a ajuns un echipaj al Ambulanței, iar medicii au încercat să-l resusciteze timp de o oră, dar fără rezultat. „Călătorii au observat că stătea pe scaun și nu se mai mișca, avea capul ușor într-o parte. Avea foarte multe multe documente medicale la el, din care reiese că avea probleme cu inima”, au declarat pentru Libertatea surse medicale.

Circulația tramvaielor pe linia 41 a fost reluată după două ore, iar cel în care a decedat bărbatul s-a retras la depou.

„Circulaţia tramvaielor liniei 41 a fost blocată, vineri, 05.06.2020, în jurul orei 11:40, la staţia Podul Grant, pe sensul de mers spre Bd. Ghencea, dupa ce unui călător i s-a făcut rău şi a leşinat într-un tramvai. Un echipaj medical s-a deplasat la faţa locului pentru efectuarea manevrelor de resuscitare, însă victima nu a mai putut fi salvată”, a transmis Societatea de Transport București într-un comunicat.