Ultimă oră despre înmormântarea interlopului Costel Corduneanu. Sunt așteptați mii de oameni

Ultimă oră despre înmormântarea interlopului Costel Corduneanu. Sunt așteptați mii de oameni Sursa foto: Facebook

Se pregătesc ultimele detalii pentru înmormântarea liderului clanului Corduneanu. Acestea sunt ultimele zile de priveghi, iar la căpătâiul lui Costel Corduneanu au început deja să se perinde maneliști de renume. Tradiția pe care cei din clan o respectă prevede ca până vineri să fie organizat în fiecare seară priveghi.

Drept urmare, Adrian Corduneanu i-a anunțat pe toți cei care vor să participe la priveghi, dar și la înmormântare că pot face acest lucru până vineri. Vineri, liderul clanului va fi înmormântat, și tot atunci se așteaptă desfășurări impresionante de forțe.

Înmormântarea va fi una cu fast

Mai ales că sunt așteptați lideri interlopi din toată țara. De altfel și un membru al clanului Metin a adresat condoleanțe. Este vorba despre Narcis Reget Armando, care și-a exprimat părerea de rău cu privire la trecerea în neființă a lui Costel Corduneanu. De altfel, acesta nu este singurul care a transmis condoleanțe familiei.

Printre primii care au făcut acest lucru s-a numărat chiar și Serghei Mizil. Acesta îl cunoștea de foarte multă vreme pe Costel Corduneanu. Cei doi au avut o relație apropiată așa cum s-a văzut și în pozele postate de Serghei pe facebook. De altfel, faptul că liderul clanului a fost sportiv de performanță a atras condoleanțe și din partea Federației Române de Lupte.

Ne puteți urmări și pe Google News

Zilele următoare se va decide și cine va fi șeful clanului

Doar că sportul nu i-a adus banii la care acesta spera. Așa că în cele din urmă a decis că activitatea infracțională ar putea să îi aducă beneficiile financiare la care spera. Mai ales că avea și frații alături, pentru ca această grupare să fie una puternică.

Petronel și Adrian Corduneanu sunt ceilalți doi frați care făceau parte din clan. În aceste zile se va decide probabil și cine va prelua șefia clanului. Cel mai probabil Adrian, supranumit și ”Beleaua” va dori să fie cel care preia conducerea.