Evenimentul ZileiMondenUltima extravaganță a divelor de la Hollywood. E bătaie mare pe noul tratament facial, se așteaptă și doi ani pentru o ședință

Ultima extravaganță a divelor de la Hollywood. E bătaie mare pe noul tratament facial, se așteaptă și doi ani pentru o ședință

Ultima extravaganță a divelor de la Hollywood. E bătaie mare pe noul tratament facial, se așteaptă și doi ani pentru o ședință
Nu vă puteți imagina ce le-a mai trecut prin cap esteticienilor pentru a ajuta vedetele de la Hollywood să arate cât mai mult timp tinere şi cu un ten perfect.
Este vorba de un tratament controversat făcut din prepuțul bebelușului. Tratamentul inedit, la mare căutare printre vedetele de la Hollywood, este denumit „Penis Facials“, care presupune, de fapt, un tratament care conţine prepuţ de bebeluş.
În ultimele luni, crema la modă de la Hollywood a avut grijă de fața divelor precum Sandra Bullock sau Cate Blanchett: serul prepuțului pentru bebeluși a fost întins pe faţa lor.

Acest produs ciudat este obținut din extracția celulelor stern din prepuţul copiilor circumcizați din Coreea de Sud. Serumul folosit la tratament este derivat din celulele prepuţului proaspăt îndepărtat al bebeluşilor.

Celulele stem ajută la formarea colagenului şi a elastinei, care conferă pielii un aspect întinerit şi radiant. Înainte ca serumul din prepuţ să fie aplicat, medicul estetician pregătește pielea prin exfolieri, microneedling şi apoi aplică o mască.

Ultima extravaganță a divelor de la Hollywood. E bătaie mare pe noul tratament facial

Potrivit practicienilor, aplicarea acestui ser – numit științific „Factor de creștere epidermică” sau „EFG” – pe piele ar permite epidermei să se reînnoiască, generând colagen și elastină.

Celebra actriță Cate Blanchett a fost cea care a dezvăluit acest secret într-un interviu. „Am încercat cu Sandra Bullock. Nu știu exact ce este, dar miroase puțin a material seminal”.

„Sandy Bullock şi cu mine am fost la o cosmeticiană în New York, Georgia Louise, care oferă nişte tratamente faciale şi care au un efect incredibil asupra pielii” a declarat actriţa.

Cât costă tratamentul

Această „rețetă” a fost dezvoltată de esteticianul din New York, Georgia Louise. Ea a spus că celulele au fost luate din preputul nou-născuților, dar apoi le-a clonat în laborator.

Trebuie menţionat că nu este o terapie disponibilă pentru toată lumea. Costă 650 de dolari, adică aproximativ 570 de euro. În plus, lista de așteptare este lungă, mai bine de doi ani.

Numele real al tratamentului dermatologic este Hollywood EGF (Epidermal Growth Factor), pe care cosmeticiana l-a creat special pentru Sandra Bullock, pe când aceasta filma în New York, scrie anguillesousroche.