În cele cinci județe vizate de cod galben va ninge, iar vantul spulbera zăpadă în  rafale de până la 60 km/h.
În Constanța si Tulcea vantul va fi mai intens, depasind la rafala 70…80 km/h determinand diminuarea severa a vizibilitatii si troienirea zapezii.

In Municipiul Bucuresti si in zona judetului Ilfov, indeosebi in prima parte a noptii va mai ninge slab, iar vantul mai poate avea intensificari de pana la 35 km/h.
Ger năprasnic 14 zile
Umrează o perioadă cu vreme geroasa mai ales noaptea și dimineata, in special în nordul, centrul, estul și sudul țării. Meteorlogii estimeză că gerul ca fi năprastinic în următoarele două săptămâni.

Ce înseamnă cod galben: Fenomenele meteorologice prognozate (averse, descarcari electrice, intensificari de vant, temperaturi ridicate) sunt obisnuite pentru zona respectiva dar care temporar pot deveni periculoase pentru anumite activitati. Exista risc de cresteri de debite si niveluri.

Ce înseamnă cod portocaliu: Sunt prognozate fenomene meteorologice periculoase de intensitate mare (vant, ploi abundente, descarcari electrice, grindina, canicula, ger). Exista risc de viituri pe raurile mici.