Sentinţa Tribunalului Bucureşti: „Admite în parte acţiunea. Obligă fiecare pârât să plătească reclamantei suma de 1000 lei cu titlu de despăgubiri pentru prejudiciul moral. Obligă pârâţii să redea dispozitivul prezentei hotărâri în publicaţiile Tricolorul şi România Mare. Respinge ca neîntemeiată cererea privind încetarea actelor denigratoare şi interzicerea pentru viitor a săvârşirii acestor fapte. Obligă pârâţii în mod egal la plata către reclamantă a cheltuielilor de judecată în sumă de 1939,56 lei, cu aplicarea art. 453 alin. 2 şi art. 451 alin. 2 Cod procedură civilă. Cu apel în 30 zile de la comunicare. Pronunţată prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor prin mijlocirea grefei instanţei, azi, 30.04.2014.

Declaraţiile în direct

În luna iunie 2013, Corneliu Vadim Tudor, într-o intervenţie telefonică la Transilvania L!VE, a atacat-o extrem de dur pe fosta candidată a PRM Bistriţa-Năsăud la Camera Deputaţilor, Anca Cârcu, pe care a acuzat-o de prostituţie.

"Această individă, Anca Cârcu, e o prostituată din Bistriţa, şi-mi asum răspunderea. De altfel am şi dat-o în judecată, am cerut cred că o sută de mii de euro daune morale, avocaţii mei ştiu. Ea s-a prostituat la benzinăria din Bistriţa, pe urmă a plecat în Spania, America, s-a prostituat şi acolo. Cereţi studiile acestei Cârcu, la 31 de ani are nouă clase, că a fost exmatriculată de la liceu pentru prostituţie", a spus Vadim.

În urma acestei declaraţii Anca Cârcu a sesizat Consiliul Naţional de Combatere a Discriminării şi în paralel a intentat procese atât tribunului, cât şi publicaţiilor pe care acesta le deţine. Pentru declaraţiile făcute, Consiliul Naţional de Combatere a Discriminării l-a amendat pe C.V. Tudor cu suma de trei mii de lei.