Evenimentul Zilei > Politica > Trei membri ai Consiliului de Administraţie al TVR îl acuză pe Ponta că şi-a făcut reclamă mascată
Trei membri ai Consiliului de Administraţie al TVR îl acuză pe Ponta că şi-a făcut reclamă mascată

Trei membri ai Consiliului de Administraţie al TVR îl acuză pe Ponta că şi-a făcut reclamă mascată

Trei membri ai CA al TVR, Andrei Muraru, Radu Carp şi Romina Surugiu, spun că Victor Ponta şi-a făcut publicitate electorală duminică, în emisiunea "Viaţa satului" de la TVR 1, deşi acest program nu era unul dedicat campaniei, relatează Mediafax.

"Am luat act cu îngrijorare de prestaţia domnului Victor Ponta în emisiunea TVR «Viaţa satului» din data de 26 octombrie. Această emisiune are un caracter informativ şi nu un caracter electoral, în condiţiile în care timpii de antenă au fost stabiliţi de către televiziunea publică de comun acord cu reprezentanţii tuturor celor 14 candidaţi pentru alegerile prezidenţiale. Nu este pentru prima dată când în emisiunea «Viaţa satului» candidaţilor la alegerile prezidenţiale li se face publicitate mascată: în urmă cu câteva săptămâni, invitatul emisiunii a fost Călin Popescu – Tăriceanu, care şi-a prezentat programul electoral în domeniul agriculturii", spun reprezentanţii CA al TVR, într-un comunicat comun remis.

Ei solicită demisia lui Gabriel Gherghescu, directorul TVR 1, care difuzează emisiunea "Viaţa satului".

Publicat in categoriile: Politica
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: