"E o minciună la fel ca cea cu copilul lovit din campania din 2009, un fals. Eu nu am cerut nicio vilă pentru că, mai ales că aflu despre această vilă că din 2010 s-a inceput lucrul la ea. Abia fusesem ales de câteva luni in 2010, cine îşi fixează o vilă pentru 2014 in 2010 când nu ştii ce guvern va fi. E foarte confortabilă reşedinţa preşedintelui României, nu aveam nimic in program. Dar asta ne arată cât de jos poate coborî Ponta cu miniciuna, pe care deja a confirmat-o în relaţiile cu Bruxelles şi romanii .Si-a zis el că dă o lovitură de imagine .Vă asigur că Ponta va trebui să răspundă în faţa legii pentru că ii voi face o plângere penală. Si disputa politică are nişte limite, cred că a depăşit-o", a declarat preşedintele suspendat la realitatea.net.
"Când spui "cineva din SPP" (n.red. – Ponta a afirmat că cineva din SPP i-a spus despre faptul că Băsescu şi-ar fi ales această vilă) trebuie să fii foarte laş. Poate imi arată o solicitare a mea, vilele astea nu se dau aşa, nu am făcut o asemenea solicitare, nici in timpul guvernului Boc, nici in timpul Guvernului Ponta.  Ponta minte şi când spune că cineva din SPP i-a spus aşa ceva", a mai spus Traian Băsescu.
La Naşul Tv, preşedintele suspendat a declarat că afirmaţiile premierului Victor Ponta privind vila Dante s-au vrut să fie o lovitură ca aceea cu copilul lovit de Băsescu.
"S-a vrut o lovitură ca aceea cu copilul lovit de Băsescu. Acest lucru s-a întâmplat şi aici. S-a vrut o lovitură pe ultima sută de metri. Ce penibil ca ministru să te duci să faci pe ghidul! Pentru asta îl dau în judecată. E un tip de lovitură dată sub centură", a spus preşedintele suspendat.

Miercuri, premierul Victor Ponta a luat un grup de jurnalişti  şi i-a dus la o vilă din cartierul Primăverii, despre care a susţinut că ar fi fost pregătită pentru Traian Băsescu.
CITIŢI ŞI:

  • Ponta se joacă de-a ghidul prin vilele de protocol. Traian Băsescu demontează acuzaţiile