Evenimentul Zilei > Actualitate > Tragedie în tandem! Jurnalistul Adrian Popescu a murit. La doar câteva zile, a decedat și fiica sa. Motivele sunt NECUNOSCUTE
Tragedie în tandem! Jurnalistul Adrian Popescu a murit. La doar câteva zile, a decedat și fiica sa. Motivele sunt NECUNOSCUTE

Tragedie în tandem! Jurnalistul Adrian Popescu a murit. La doar câteva zile, a decedat și fiica sa. Motivele sunt NECUNOSCUTE

Jurnaliști valoroși din România încep să se ducă rând pe rând. Brașovean Adrian Popescu s-a stins din viață iar, la scurt timp, a murit și fiica acestuia, care se afla în Japonia.

Întreaga poveste a fost postată pe rețelele de socializare, de colegul nostru, Mihnea-Petru Pârvu,fost coleg cu Adrian Popescu la Adevărul, și preluată de alți jurnaliști. „TELENOVELĂ. Unde se duc ziariștii după ce mor? A murit domnul Popescu. Și fiica sa.

Nu credeam să fiu eu cel care să confirme oficial că Adrian „Adi” Popescu, fost corespondent al Adevărului, în „Era DumitruTinu + CTP”, a scos tocul din călimară definitiv. Un mare domn. A murit, pe 3 iunie – acum aproape două luni – neștiut de nimeni, în afară de soția sa – fostă actriță la Teatrul din Brașov – la Spitalul Fundeni. Aceasta mi-a spus-o Mariana Sebeni-Comsa, corespondenta EVZ de Brașov și colegă de breaslă și teritoriu, zeci de ani, cu Adi Popescu. Ea a verificat la Evidența Populației și a aflat…. Adi avea anumite probleme cardiace, dar a murit de cancer la prostată. În vârstă de 67 de ani era un pensionar încă activ în spațiul public. Săracu’ a aflat în ultimul moment că o să se curețe așa că și-a anunțat fiica, care muncea în Japonia și era măritată cu un supus al Împăratului nipon, să vină să o mai vadă o dată înainte să-i dea obolul lui Caron. 

Aici începe un „Babel”. Pe drumul spre aeroport moare și fiica sa, nu se știe din ce cauză, nefiind exclus un accident sau, pur și simplu, de inimă rea. Informația, deasemenea, provine de la Mariana Sebeni-Comșa. Soția, devastată de durere, nu anunță nimic despre funeraliile lui Adi. Nu se știe unde e înmormântat și nici când a avut loc ceremonia funerară. Imediat, mi-a confirmat Mariana, care a stat de vorbă cu o vecină, soția lui Adi a plecat în Japonia să ridice, culmea, urna funerară cu cenușa fiicei lor. De atunci, nimeni nu mai știe nimic de ea și dacă s-a întors sau nu. Casa soților Popescu are storurile trase și, de aproape două luni, nimeni nu a mai trecut pe acolo. Dumnezeu are căile sale.

Domnul Popescu a fost un om discret cu imaginea sa. Nu există poze cu el pe internet. Îmi spunea „nepoate” și îi spuneam „tataie” sau „bunicule”. A fost un jurnalist temut de bandiții tranziției. Acum fo douăj de ani interlopii i-au incendiat mașina. A fost și bătut. N-a renunțat. Acum, Dumnezeu să te aibă în paza Sa, Adi, colegule!” scrie Mihnea-Petru Pârvu pe Facebook.

 

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: