Toni Braxton si Ramona Bădescu, la Vanghelion

Toni Braxton si Ramona Bădescu, la Vanghelion

Primarul sectorului 5, Marian Vanghelie, a planuit Revelionul în secret. A reuşit să o aducă pe cântăreaţa Toni Braxton la Bucureşti, aceasta fiind deja în România, potrivit reprezentanţiilor primăriei conduse de Vanghelie.

La Revelionul organizat, la Romexopo, de Marian Vanghelie, vor participa 1.600 de tineri şi 1.000 de pensionari. Cei care vor sta la mese în pavilionul central au platit pentru un bilet 150 de lei, în timp ce seniorii au achitat doar 30 de lei. Pe lângă meniurile franţuzeşti şi cele tradiţionale, pregătite de bucătarii angajaţi de edil, oamenii vor avea ocazia să-i vadă pe scenă pe Şefan Banică, Smile, Toni Braxton, dar şi pe alţi artişti. Spectacolul va fi prezentat de Ramona Bădescu şi Claudiu Bleonţ. Vanghelie nu a vrut să dezvăluie cât a costat petrecerea. Şi în sectorul 6 se va petrece, dar într-un cort cu o suprafaţă de 2.000 de metri pătraţi.

Petreceri în aer liber vor mai fi şi în alte câteva oraşe din ţară. La Iaşi, în Piaţa Palatului Culturii, Iulian Canaf va deschide show-ul în jurul orei 21.00. La Craiova, pe strada A.I. Cuza va cânta doar CRBL, în jurul orei 23.30.

În Timişoara, de la ora 20.00, pe scena din Piaţa Victoriei vor urca Cover Band, Hotel FM, Beastbeat (Serbia), Mircea Baniciu şi Cargo.

Ne puteți urmări și pe Google News

La Sibiu, de la ora 22.00, în Piaţa Mare vor cânta, printre alţii, Oldiz Band, trupa Paradigma. Iar la Braşov, în Piaţa Sfatului, vor fi Veta Biriş, Laura Lavric, Irina Loghin, Aurel Tămaş, Timpuri Noi şi Pepe. În aer liber se va petrece şi în oraşele Buzău şi Suceava. (Georgeta Ghidovăţ)