Mesajul vine după ce președintele PSD, Liviu Dragnea, i-a cerut public acestuia „să termine” cu subiectul OUG pe legile justiției.

„O simpla precizare !

In lipsa urgentei, nu poate fi adoptata o Ordonanta de Urgenta !

PS: aceasta postare va fi stearsa dupa o ora !”, a scris Tudorel Toader pe Facebook.

Anul trecut, ministrul Justiției a oferit un răspuns scurt privind ștergerea mesajelor: „Există riscul să se înțeleagă”, a spus acesta.

Mesajul vine la o zi după ce președintele PSD, Liviu Dragnea, i-a trimis un mesaj ministrului Justiției, spunând că acesta nu mai poate continua cu tergiversarea ordonanțelor de urgență privind modificările la legile justiției.

„Pentru ce era acest teatru? Domnul Toader să înțeleagă că nu mai poate continua așa. Să înceteze cu atitudinea. Intenția era să intre în dezbatere din ianuarie și să discutăm 3 luni și a tot anunțat că va da ordonanțe. Și nu le-a dat și cred că nu are intenția să le dea. Să termine cu asta. Parlamentul începuse finalizarea după decizia CCR, a fost greșeala PSD că a crezut că vor da unii aceste coduri prin ordonanțe. (..) Nimeni nu poate să stea prizonierul acestor teme parazite (…) . Aici doamna premier trebuie să ia o decizie. Vrea să îl mențină, vrea să nu îl mențină, e apanajul ei”, a declarat Liviu Dragnea. 

De asemenea, acesta a fost întrebat ce se va întâmpla dacă Dăncilă îl va menține în funcție pe Toader, iar Liviu Dragnea a replicat: „Răspunsul este simplu și sec: nu mă interesează! Domnul Toader credeți că e tatăl nostru? PSD nu poate rămâne captiv nici lui Toader, nici altcuiva.”, a mai spus el.

 

Te-ar putea interesa și: