Tudorel Toader a scris pe Facebook că Ministerul Justiției nu a blocat și nici întârziat procedurile. Acesta și-a încheiat mesajul prin a spune că nu va mai rămâne „în stare de pasivitate față de multele dezinformări”.

„O simpla si prima clarificare !

MJ nu a blocat si nici nu a intarziat procedura de avizare si de adoptare a actelor normative.
Multumiri tuturor colegilor din MJ care au facut posibil ca durata medie a avizarii unui proiect normativ, calculata de la inregistrarea si pana la iesirea din minister, sa nu dureze mai mult de 2, 5, maxim 3 zile.

Felicit pe toti colegii din minister care, in procesul de avizare a proiectelor de acte normative, au facut dovada unei depline responsabilitati si a unui inalt profesionalism.
In acest sens, luni voi publica si situatia statistica !

PS: nu voi mai ramane in stare de pasivitate fata de multele dezinformari !”

Liviu Dragnea a făcut referire sâmbătă la Tudorel Toader, , spunând că „sigur mai rău nu poate fi” la Ministerul Justiției.

„Sigur mai rău nu poate fi. De la acel minister (c.n. Justiției) au venit pe această OUG în permanență observații, observații și puncte de vedere negative că nu trebuie făcută. Eu sper ca în următoarea ședință de guvern să găsească totuși, nu știu, Ioahnnis va numi, nu va numi, un interimar va trebui să funcționeze la acel minister, care să sperăm că va gândi în spiritul programului de guvernare, nu să pună în continuare piedici”, a adăugat președintele PSD.

Te-ar putea interesa și: