Teodorovici susține că el este #Insist pentru a face România bine și, totodată,  declară public faptul că mișcarea #Rezist este ”o rușine”.

”E puțin greu ca politician să accepți o abordare tip Teodorovici, să zic. Adică mai hashtag. Dar #insist, nu #rezist, că ăla-i o rușine! Pentru România, #insist este, într-adevăr, o valoare, deoarece insiști să schimbi lucrurile, să refaci cum trebuie, cum vor românii. (…)

Trebuie să învățăm ca politicieni să avem această abordare, să nu ne fie teamă că poate populația va înțelege greșit. (…) Trebuie să guvernăm pentru țară și să nu luăm totul prin prisma voturilor. De multe ori, poate sunt măsuri foarte bune, dar, dacă le treci prin prisma numărului de voturi obținut, poate, după aceea te gândești că ar fi bine să iei o altă decizie.

Nu totul trebuie făcut prin prisma voturilor. Este un element pe care m-aș bucura foarte mult să-l regăsesc cât mai curând în toată clasa politică”, a mai spus Eugen Teodorovici, miercuri, în cadrul interviului acordat DCNews.

Declarațiile vin cu doar două zile înainte de protestul anti-guvernamental care va avea loc în Piața Victoriei.