Evenimentul ZileiSocialTendințe la lenjeriile de pat din bumbac în acest an

Tendințe la lenjeriile de pat din bumbac în acest an

Tendințe la lenjeriile de pat din bumbac în acest an
Cum să alegi lenjeria de pat potrivită stilului tău, care să îmbunătățească designul în dormitor? Tendințele din acest an includ în principal lenjerii de pat naturale, din bumbac, deci îți sugerăm să analizezi astfel de produse atunci când vrei să cumperi ceva de calitate și durabil în timp.

Cum să alegi lenjeria de pat potrivită stilului tău, care să îmbunătățească designul în dormitor? Tendințele din acest an includ în principal lenjerii de pat naturale, din bumbac, deci îți sugerăm să analizezi astfel de produse atunci când vrei să cumperi ceva de calitate și durabil în timp.

Lenjeriile de pat din bumbac au proprietăți deosebite, sunt confortabile, respirabile, nu produc alergii, se spală și se usucă ușor. Mulți oameni apreciază aceste lenjerii de pat și le consideră practice pentru ei, dar și cadouri ideale pentru rude și prieteni.

Principalele tendințe la lenjerii de pat din bumbac din acest an sunt:

Lenjerii de pat 100% bumbac în stil rustic

Astfel de lenjerii au imprimeuri foarte frumoase, de care cu siguranță ai să te îndrăgostești. În acest an, stilul rustic reprezintă liniștea, confortul și relaxarea. Prin urmare, lenjeriile de pat în acest stil îndeplinesc aceste caracteristici, apreciate de oameni. Produsele în stil rustic sunt la mare căutare, pentru că sunt din materiale naturale și au culori care se armonizează perfect cu interiorul camerei.

În acest an sunt utilizate mai ales materialele ecologice de către designerii de interior contemporani. Ei preferă lemnul și cărămizile și de aceea lenjeriile de pat potrivite pentru un efect rustic sunt cele din in și bumbac 100%.

O tendință în stil rustic este și pardoseala din teracotă, mobilierul din lemn natural și pereții acoperiți cu scânduri ce imită lemnul vechi. Această culoare a teracotei apare și la lenjeria de pat și are mare succes în prezent.

Lenjerii de pat în stil scandinav

Stilul scandinav înseamnă să ai o viață mai bună și mai frumoasă. În stilul scandinav, vechiul și noul sunt îmbinate astfel încât să creeze o stare de bine și de confort în casă. Designul și calitatea care durează sunt principalele caracteristici ale stilului scandinav și se observă și la lenjeriile de pat din acest an.

Pentru a aduce acest stil în casă, ai putea opta pentru lenjeriile de pat bune, moi și elegante, care impresionează prin paleta coloristică în nuanțe pastelate, sau care te duc cu gândul la natură. Lenjeriile de pat în stil scandinav sunt foarte frumoase, au imprimeuri în carouri, în combinații de culori deschise, cum sunt: bej, gri, vernil, maroniu, caramel, alb, galben, cenușiu, kaki.

Oamenii adoră stilul scandinav  la lenjerii de pat indiferent dacă acestea sunt uni sau cu imprimeuri. Există o mulțime de lenjerii de pat care sunt într-o singură culoare sau în combinații de nuanțe, ce arată absolut superb și care sunt fabricate 100% din bumbac. Pot fi lenjerii în tonuri pastelate, de gri, crem, bej, roz, albastru, etc.

Camerele minimaliste sunt la modă în acest an, de aceea au câștigat teren în proiectarea dormitorului. Sunt în mare vogă culorile deschise, care sunt inspirate din natură și care se pot observa și la imprimeurile lenjeriilor de pat din bumbac.

Lenjerii de pat de lux

Dacă vrei să schimbi starea de spirit în camera în care dormi, alege un model din gama de lenjerii de pat din bumbac de lux, care sunt de bună calitate și la un preț excelent. Seturile de lenjerii de pat din bumbac sunt cele mai populare în prezent, mai ales acelea din bumbac satinat.

Dormitorul trebuie să fie confortabil și elegant, pentru a face ca această cameră să devină un loc foarte plăcut pentru somn și relaxare. De asemenea, poți folosi și o pătură călduroasă sau o cuvertură pentru pat matlasată. Există numeroase variante de produse pentru un pat de lux în magazinele online, care vor crea o atmosferă minunată în casă. În general materialele de lux sunt bumbacul satinat, mătasea, cașmirul, blana artificială și bumbacul egiptean. Pentru a avea parte de un confort incomparabil, trebuie să optezi pentru materiale nobile, naturale, lucrate impecabil, deoarece doar calitatea înaltă durează în timp.


Accesează: