Un accident rutier grav s-a produs vineri dimineaţă la intersecţia dintre centura ocolitoare a Alexandriei de pe E70 şi drumul judeţean Alexandria-Orbeasca. Accidentul s-a soldat cu trei morţi şi  patru răniți, ca urmare a coliziunii dintre un autoturism şi un microbuz, informează Agerpres.
Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Teleorman, Gelu Dragomir, a declarat că din autoturism au fost scoase în urma operaţiunilor de descarcerare patru victime, din care doar una, rănită grav, mai era în viaţă. Cele trei persoane din microbuzul înmatriculat în Bulgaria au fost transportate, de asemenea, la spital pentru îngrijiri.
Potrivit sursei citate, la faţa locului s-a intervenit cu cinci ambulanţe şi echipaje SMURD şi de descarcerare. De la darea în funcţiune, la jumătatea anului trecut, a centurii ocolitoare a municipiului Alexandria pe E70 (Bucureşti-Alexandria-Craiova), în intersecţiile cu drumurile judeţene Buzescu-Mavrodin şi Alexandria-Orbeasca au avut loc mai multe accidente, soldate cu victime şi pagube materiale.