Taximetristul violat, consolat de Vadim Tudor. Şi el a trecut prin clipe la fel de dificile în tinereţe: "Am fost agresat de două balerine"

Taximetristul violat, consolat de Vadim Tudor. Şi el a trecut prin clipe la fel de dificile în tinereţe: "Am fost agresat de două balerine"

Povestea taximetristului violat de la Tulcea a ajuns şi la urechile lui Corneliu Vadim Tudor care nu a putut rămâne indiferent şi a încercat să-l consoleze pe bietul om. Mai mult, europarlamentarul a avut curajul să recunoască faptul că şi el a trecut printr-o asemenea traumă în tinereţea sa.

Corneliu Vadim Tudor a fost invitat într-o emisiune televizată împreună cu taximetristul violat de la Tulcea pentru a dezbate pe marginea cazului care a ajuns până şi în presa internaţională. Europarlamentarul l-a ascultat pe taximetrist povestind întreaga păţanie şi apoi a povestit şi el un episod asemănător din tinereţea sa, când două balerine nimfomane l-au siluit. El susţine că a fost ceva mai curajos ca taximetristul şi le-a făcut faţă cu succes. "El are dreptate, sunt nimfomane de genul asta care trag de corpul bărbaţilor. Eu, în tinereţea mea, am fost agresat de două balerine, m-am opus, am luptat, dar în final s-a rupt patul cu noi. Omul asta a salvat onoarea speciei masculine, ar trebui sa i se ridice o statuie. El ar trebui sa şi spor periclitate. Te-ai gandit vreodată că ea a vrut sa te omoare, pentru că tu nu erai capabil şi ea era nemultumita de cum ii faci tu ...comisioane? Tu să nu te lauzi ca esti potent, pentru ca te pasc primejdii la fiecare pas. Exista riscul să ajungi ca faimosul Terente în formol la institutul Mina Minovici", a încercat să îl susţină moral Vadim Tudor pe taximetristul violat.