Tatăl şi fiica îl ucid pe iubitul ei, apoi se căsătoresc şi fac dragoste la locul crimei

Tatăl şi fiica îl ucid pe iubitul ei, apoi se căsătoresc şi fac dragoste la locul crimei

Este un caz care a cutremurat comunitatea. Tatăl şi fiica devin soţi după ce l-au omorât pe iubit injectându-l cu metanfetamină şi apoi l-au strangulat.

Larry Paul McClure, de 55 de ani din West Virginia, a fost acuzat de omorârea lui Tomas McGuire, de 38 de ani, logodnicul fiicei sale de 31 de ani, Amanda Mickelle Naylor McClure. Cei doi ar fi complici şi s-au descotorosit de corp punându-l într-o groapă.

Tatăl şi fiica sa l-au lovit pe bărbatul de 38 de ani cu o sticlă în cap, apoi l-au legat, i-au injectat două fiole de metanfetamină şi l-au strangulat. Apoi, „liniştiţi”, au cărat corpul fără viaţă în grădina proprietăţii lor şi după câteva săptămâni s-au căsătorit ca şi cum nimic nu s-ar fi întâmplat.

Ne puteți urmări și pe Google News

Tatăl a declarat după ce au fost descoperiţi că nu ştia motivele pentru care fiica sa şi-a dorit „tovarăşul” mort, dar l-a ucis pentru a o face fericită şi a încorona visul lor de iubire.

Cei doi s-au căsătorit înregistrând femeia cu un nume fals, având în vedere că în Virginia incestul este ilegal, apoi şi-au consumat povestea lor de dragoste în aceeaşi casă unde a avut loc omicidiul. Acum, cei doi sunt după gratii în aşteptarea procesului, după cum relatează Daily Mail.