Larry Paul McClure, de 55 de ani din West Virginia, a fost acuzat de omorârea lui Tomas McGuire, de 38 de ani, logodnicul fiicei sale de 31 de ani, Amanda Mickelle Naylor McClure. Cei doi ar fi complici şi s-au descotorosit de corp punându-l într-o groapă.

Tatăl şi fiica sa l-au lovit pe bărbatul de 38 de ani cu o sticlă în cap, apoi l-au legat, i-au injectat două fiole de metanfetamină şi l-au strangulat. Apoi, „liniştiţi”, au cărat corpul fără viaţă în grădina proprietăţii lor şi după câteva săptămâni s-au căsătorit ca şi cum nimic nu s-ar fi întâmplat.

Tatăl a declarat după ce au fost descoperiţi că nu ştia motivele pentru care fiica sa şi-a dorit „tovarăşul” mort, dar l-a ucis pentru a o face fericită şi a încorona visul lor de iubire.

Cei doi s-au căsătorit înregistrând femeia cu un nume fals, având în vedere că în Virginia incestul este ilegal, apoi şi-au consumat povestea lor de dragoste în aceeaşi casă unde a avut loc omicidiul. Acum, cei doi sunt după gratii în aşteptarea procesului, după cum relatează Daily Mail.