Tatăl elevei care a dispărut în Bucureşti: „I-a trimis un mesaj duhovnicului ei că vine Apocalipsa"

Tatăl elevei care a dispărut în Bucureşti: „I-a trimis un mesaj duhovnicului ei că vine Apocalipsa"

Tatăl Iuliei Ionescu, eleva de 15 ani care a dispărut miercuri, este de părere că fiica lui a fost ademenită în nişte cercuri „extremiste“.

Potrivit "Adevărul", bărbatul a declarat că în urmă cu câteva zile, fiica lui i-a trimis un mesaj duhovnicului ei în care îi spunea că vine Apocalipsa şi că ar trebui să se roage.

„În utlima vreme începuse să intre pe fel de fel de site-uri. Ea era puţin religioasă, se ducea la biserică cu bunica ei de mână, dar pe aceste site-uri se vorbea despre Apocalipsă, sfârşitul lumii, despre rugăciuni“, a declarat Daniel Ionescu, tatăl Iuliei, pentru Adevărul.

El spune că se teme pentru fiica sa şi speră să o revadă sănătoasă, deoarece crede că în acest moment este sechestrată. Citiţi mai multe: ELEVA DISPĂRUTĂ. Iulia, dată în urmărire naţională. Ce spune despre ea cel care i-a cumpărat telefonul Iulia Ionescu a dispărut miercuri. Adolescenta de 15 ani a plecat de acasă, spre școală, și nu a mai ajuns.

Ne puteți urmări și pe Google News

Într-un apel emoţionant familia Ionescu a atras atenţia că Iulia nu se află în nicio mănăstire, deoarece "la mănăstire nu te poţi ascunde", ci este acum sechestrată şi în suferinţă.

"Iulia este în acest moment într-un loc ascuns, lipsită de libertate, fără acces la mijloace de comunicare, în suferinţă", se precizează într-un comunicat.

Familia se dezice de toate declaraţiile şi comentariile terţelor părţi, "care nici măcar nu ne cunosc, pe noi sau pe copil şi care nu îi fac decât rău acestuia. Noi ne dorim să găsim fetiţă cât mai repede şi că acest coşmar să ia sfârşit", a mai transmis familia. SEMNALMENTELE IULIEI Înălţime 1,67 m; greutate 50 kg; faţă ovală; ten de culoare deschisă; ochi verzi; păr şaten închis lung şi drept; bărbie rotundă. În ziua dispariţiei era îmbrăcată cu pantaloni negri, cămaşă albă, pulover mov, scurtă neagră cu nasturi aurii şi ghete negre. Cei care au văzut-o sau pot oferi detalii cu privire la Iulia Ionescu, sunt rugaţi să anunţe Poliţia Capitalei, apelând numărul unic de urgenţă 112.