Tatăl copilotului Razvan Petrescu despre răsturnarea de situaţie din cazul accidentului din Apuseni: "Nişte aberaţii"

Tatăl copilotului Razvan Petrescu despre răsturnarea de situaţie din cazul accidentului din Apuseni: "Nişte aberaţii"

Informaţiile apărute în presă pe surse potrivit cărora la manşa avionului prăbuşit în Munţii Apuseni se afla copilotul Răzvan Petrescu şi nu Adrian Iovan l-au îngrozit pe Dan Petrescu tatăl copilotului.

“Ne uitam si noi la televizor şi nu ne vine să credem ceea ce auzim şi vedem, suntem şocaţii, sunt nişte prostii.  Nu este nicio răsturnare de situaţie. Declaraţiile sunt făcute de oameni care nu ştiu cum arată o cabină de avion”, a spus Dan Petrescu, parintele copilotului. Dan Petrescu, pilot si instructor de zbor susţine fiul sau se afla pe locul din stânga unde stă de obicei comandantul  pentru că el era in pregatire sa devină comandant. “Dar asta nu înseamnă că el era la comanda aeronavei.  Orice avion din lumea asta are dubla comandă, bordul este la fel, poate fi pilotat si din stânga şi din dreapta. Ambii sunt piloţi dar în timpul zborului regulile sunt foarte clare - unul singur este comandant şi răspunde de tot zborul Iar în acel zbor foarte bine puteau pilota amandoi insă  Răzvan a fost pilotul secund, Adrian a fost pilotul principal, comandantul aeronavei  Cum sa încerce să-l mute, de ce să-I mute ? E o aberaţie” a declarat Dan Petrescu tatal copilotului. Razvan Petrescu, copilotul de 23 de ani supravietuitor al accidentului aviatic din Muntii Apuseni stă în casa părintească din Râmnicu Vâlcea de pe 21 februarie. Este vizitat doar de rude. si prieteni. De cand a ajuns la Râmnicu Vâlcea nu a mai vorbit cu presa. “Răzvan are nevoie de odihnă, trebuie să stea la pat pentru a se reface, nu trebuie deranjat, au spus parnitii acestuia. . Răvan Petrescu a stat internat o lună în Spitalul de Urgenţă din Cluj unde a suferit trei interventii chirurgicale. Prelevarea de organe, drumul către moarte pentru Aura Ion şi Adrian Iovan Medicii Valentin Calu (Spitalul Elias), Cătălin Pivniceru (Spitalul Regina Maria), Radu Zamfir (Spitalul Fundeni),Sorin Ianceu (Spitalul Municipal din Beiuş, judeţul Bihor), Aura Ion, studenta la Spitalul Militar, pilotul Adrian Iovan şi copilotul Răzvan Petrescu au plecat spre Oradea în ziua de 20 ianuarie pentru a preleva ficatul unui donator de peste 60 de ani care suferise un accident vascular cerebral. Nu era prima acţiune de acest gen pentru e Aura Ion și-a pierdut viața la 23 de ani pentru că a dorit să ajute la salvarea altor vieți și a crezut în niște valori pe care mulți nu le pricep. Din acest motiv Aura Ion este, pentru mine, un EROU și spun: RESPECT! Citiţi mai mult: AICI CLICK PE POZELE DE MAI JOS PENTRU GALERIE FOTO cu Aura Ion:

  • SUFERINŢĂ infinită provocată de un STAT INCOMPETENT. Pot cei RESPONSABILI să privească aceste IMAGINI?

În memoria ei, toți cei care vor să-i aducă un omagiu, se pot alătura comunității RESPECT Aura Ion.

CLICK AICI PENTRU POZE DE LA LOCUL ACCIDENTULUI AVIATIC

Ne puteți urmări și pe Google News
  • SUFERINŢĂ infinită provocată de un STAT INCOMPETENT. Pot cei RESPONSABILI să privească aceste IMAGINI?

Emoţii şi durere la o lună după moartea Aurei Ion şi a lui Adrian Iovan! Mesajele românilor după tragedia din Apuseni TOP 3 RECOMANDĂRI EVZ.RO:

  • UPDATE. AVIONUL DISPĂRUT, victima unui ATENTAT? Aparatul s-ar fi întors din drum, imediat după decolare.VEZI şi dacă au fost români la bor
  • Editorialist „Vocea Rusiei”: Ne pregătim pentru RĂZBOI. Americanii vor SÂNGE
  • PRIGOANA FISCULUI: FIRMELE vor fi controlate la sânge pentru MUNCĂ la NEGRU şi evaziune

TOP 3 ARTICOLE POPULARE:

  • Cele mai șocante chipuri de infractori | GALERIE FOTO
  • Povestea „FETEI” cu două CAPETE. Cum s-a LOGODIT unul dintre ele /GALERIE FOTO şi VIDEO
  • FENOMENE stranii în Munţii Buzăului? Relatări care îţi dau fiori / VIDEO