Obiectiv urgent: înfrângerea lui Iohannis. Coaliția are totul pus la punct. „Noi am făcut un plan împreună”

Obiectiv urgent: înfrângerea lui Iohannis. Coaliția are totul pus la punct. „Noi am făcut un plan împreună”

Președintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, a declarat că a făcut împreună cu liderul PSD Liviu Dragnea un plan cu privire la alegerile prezidențiale și că, în opinia sa, șeful social-democrat nu-și va anunța duminică seară, în noaptea alegerilor, candidatura la prezidențiale.

 „Anunțul d-lui Dragnea nu l-am înțeles ca anunțarea unei candidaturi a domniei sale duminică seară. Noi am făcut un plan împreună, să mergem pe o candidatură comună, că să fie anunțată după alegerile pentru Parlamentul European și să găsim cea mai bună soluție pentru un candidat capabil să îl înfrângă pe Iohannis”, a declarat Tăriceanu.

Călin Popescu Tăriceanu a declarat marți, la Vaslui, la o întâlnire electorală, că decizia privind candidatul la prezidențiale va fi una comună cu PSD și le-a cerut alegătorilor să se mobilizeze pentru alegerile europarlamentare.

Ne puteți urmări și pe Google News

Ca și Liviu Dragnea, Tăriceanu le-a spus oamenilor că, duminică seara, după alegerile europarlamentare se va decide, cu social democrații, cine va fi candidatul care îl va înfrânge pe Iohannis.

„Duminică, după alegeri, vom decide cu PSD și sper să luăm cea mai bună decizie pentru România, adică să avem un candidat care să fie capabil să-l înfrângă pe actualul președinte. (…) Dacă vreți ca în România să fie un președinte liberal, trebuie să obtinem un rezultat bun la aceste alegeri”, le-a spus Tariceanu celor din ALDE.

Într-un interviu acordat pentru Adevărul, Liviu Dragnea a declarat că duminică seară va fi anunțat candidatul PSD pentru alegerile prezidențiale.