Târgul Ţăranului, joi şi vineri

Târgul Ţăranului, joi şi vineri

Târgul Ţăranului Român, deschis pentru bucureşteni, de regulă, în weekend, are program special în Săptămâna Mare.

Astfel, cine vrea să cumpere bucate tradiţionale ecologice - telemea sau caşcaval, slănină afumată sau muşchi, cârnăciori sau caltaboşi, plăcinte, cozonaci, miere şi dulceţuri - să-şi facă drum pe la Piaţa Amzei, mâine şi poimâine. Ţăranii încărcaţi cu bunătăţi fără E-uri îşi aşteaptă clienţii joi, de la ora 9.00 la ora 18.00, şi vineri - de la 9.00 la 14.00. După Sărbătorile de Paşte, programul comercianţilor va reintra în normal (sâmbăta, de la 10.00 la 17.00, şi duminica, de la 8.00 la 14.00).

Prilej de promovare a micilor producători, Târgul Ţăranului Român este un proiect al Grupului de Iniţiativă „Radu Anton Roman“, organizat în parteneriat cu Primăria Sectorului 1.

Prima ediţie a târgului tradiţional din Piaţa Amzei a fost organizată în decembrie 2007 şi s-a bucurat de un succes deosebit. În 2008, ţăranii îşi vor vinde produsele în centrul Capitalei în fiecare weekend, până pe 26 octombrie.

Ne puteți urmări și pe Google News