Târgul de virgine

Târgul de virgine

La 40 km vest de Taj Mahal, pe şoseaua către Jaipur, turiştii străini trec pe lângă o localitate care găzduieşte un „eveniment“ foarte rar menţionat în ghiduri: târgul de virgine.

Potrivit cotidianului britanic „The Daily Telegraph“, la marginea exterioară a orăşelului Bharaptur există un microcartier de şandramele, populat de prostituate - unele cu state vechi, altele aspirante. Aici pot fi văzute multe fete, câteva sub 18 ani şi cel puţin două sub 15, etalându-şi nurii la marginea şoselei, în căutare de clienţi.

Tot aici se desfăşoară „licitaţii“ pentru raporturi sexuale cu virgine. „Prima dată“ este o „marfă“ la mare preţ în rândul bărbaţilor din clasa mijlocie, virginele fiind „vândute“ la sume care depăşesc 20.000 de rupii (316 euro). Fetele care-şi pierd virginitatea astfel nu se mai pot căsători, iar banii obţinuţi pe „prima oară“ sunt cheltuiţi pe un mic festin, considerând că păstrarea lor le-ar aduce ghinion.

Două prostituate - Ritu, 35 de ani, şi Manju, 25 - care posedă una dintre puţinele case de cărămidă din mica aşezare, au scos-o recent la licitaţie pe sora lor, Nita, care are numai 13 ani. Ele speră ca frumuseţea Nitei să le aducă peste 40.000 de rupii. Pe Nita o aşteaptă o „carieră“ în care va avea 30-40 de clienţi pe zi, timp de aproape 30 de ani. Autorităţile au început abia recent să încerce a limita acest negoţ, îndrumând fetele din castele prostituatelor spre profesii normale.

Ne puteți urmări și pe Google News