Tânăr român, descoperit fără suflare într-o piață din Italia. Al doilea din ultima lună

Tânăr român, descoperit fără suflare într-o piață din Italia. Al doilea din ultima lună Poliția Italia.Sursa foto. EVZ

Autoritățile din Genova, Italia, au fost alertate după ce un bărbat în vârstă de 28 de ani a fost găsit fără suflare în Piazza Monte Santodin din cartierul Sestri Ponente. În urma investigațiilor anchetatorii au stabilit că este vorba de un cetățean român. Trupul neînsuflețit al bărbatului în vârstă de 28 de ani a fost găsit cu fața în jos de cetățenii care se plimbau prin parc.

Descoperire macabră în Italia

Descoperirea tragică a provocat un șoc în comunitatea locală. Autoritățile încearcă să stabilească circumstanțele în care s-a produs decesul cetățeanului român. O primă pistă indică faptul că moarte tânărului a fost provocată de consumul combinat de alcool și medicamente.

Anchetatorii nu au exclus nici varianta că bărbatul să fi suferit un infarct sau ca tânărul să-și fi pus capăt zilelor. Lângă trupul neînsuflețit au fost găsite o sticlă cu alcoolt tare și mai multe ambalaje de medicamente. Cadavrul tânărului în vârstă de 28 de ani a fost preluat de medicina legală și urmează că legiștii să stabilească precis cauza decesului.

Italia

Italia. Sursă foto: Pixabay

Tânăr de 28 de ani descoperit fără suflare într-o piață publică din Genova

Se pare că bărbatul nu avea locuia de mai mult timp pe străzile din Italia. Genova este a șaptea citadeală italiană în privința numărului de persoane fără adăpost care și-au pierdut viața pe străzi. Într-un raport publicat de autorități anul trecut șase persoane au murit în acest mod în doar capitala provinciei Liguria, Genova.

Ne puteți urmări și pe Google News

La nivelul întregii regiuni Liguria numărul persoanelor fără adăpost care au murit pe străzi se ridică la 23 de victime, potrivit genovaquotidiana.

Cazul tânărului de 28 de ani vine la mai puțin de o lună, după ce un adolescent de 16 ani a fost găsit fără suflare în propria cameră, cu o curea legată de gât. Trupul tânărului a fost descoperit chiar de fratele acestuia care și-a anunțat părinții. În pofida efortului medicilor, minorul de 16 ani nu a mai putut fi salvat.

Carabinieri, Italia

Carabinieri. Sursa: Arhiva EVZ

Al doilea tânăr român mort în Italia în ultima lună

Cadavrul adolescentului a fost transferat la morgă, unde medicii legiști au descoperit în urma autopsiei că tânărul nu a fost bătut. Încă nu se cunosc cauzele care au dus la moarte minorului de numai 16 ani. Pistele pe care le cercetează anchetatorii includ varianta sinuciderii sau o provocare macabră care circulă în rândul adolescenților pe internet. Este vorba  de provocare „web challengers” prin care participanții recurg la gesturi extreme.