Evenimentul Zilei > Opinii > Invitatii EVZ > POLITICALLY INCORRECT. Testamentul unui naționalist european! G. Faye: Avem de ales între supunerea în fața Islamului și războiul civil!
POLITICALLY INCORRECT. Testamentul unui naționalist european! G. Faye: Avem de ales între supunerea în fața Islamului și războiul civil!

POLITICALLY INCORRECT. Testamentul unui naționalist european! G. Faye: Avem de ales între supunerea în fața Islamului și războiul civil!

În ciuda tuturor asigurărilor pe care ni le dau elitele progresiste de la Bruxelles, viitorul Europei nu se anunță deloc roz. Valorile așa-zis umaniste, care au făcut ca porțile Europei să se deschidă în fața imigrației masive, vor face ca, mai devreme sau mai târziu, să asistăm la un adevărat cataclism demografic, cu toate consecințele care decurg de aici.

O spune, cu sinceritatea celui aflat pe patul de moarte, Guillame Faye, jurnalist și scriitor francez, una dintre figurile cele mai proeminente ale dreptei franceze. Înainte de a muri (s-a stins pe 7 martie anul acesta, la vârsta de 70 de ani), Faye a apucat să-și încheie volumul intitulat profetic „Războiul civil rasial”, un adevărat testament politic.

Cartea analizează amenințarea mortală în care se află civilizația europeană, copleșită de valurile de imigrație, dar și viitorul sumbru care-i așteaptă pe nativii europeni în următoarele decenii. Iată cum sintetizează activistul radical de dreapta Jared Taylor profeția lui Guillame Faye: „Există trei scenarii pentru viitorul continentului nostru.

Primul, cel mai rău, ar fi supunerea. Pentru a face război și a cuceri, trebuie să fie două tabere. Dacă împotriva invadatorilor străini, francezii albi nu se apără, nu va exista război. Va fi o decădere totală, colapsul fără luptă reală sau răzbunare izolată. Este o posibilitate pe care nu o exclud deloc. Cea de-a doua ipoteză este izbucnirea unui război civil rasial cu înfrângerea nativilor francezi și a etnicilor europeni, dat fiind că propriul stat ar lupta împotriva lor.

A treia ipoteză este cea a unui război civil victorios, cu consecințe istorice incalculabile, inclusiv prăbușirea tuturor paradigmelor noastre politice. „Nu este prima carte în care Guillame Faye vorbește de un război de proporții apocaliptice pe bătrânul continent. Iată ce scria în„Colonizarea Europei”: „Chiar dacă ne place sau nu, Islamul a intrat în a treia fază de instaurare a unui Califat Universal. (…) Arma principală a Islamului este vigoare demografică, în fața unui Occident care se confruntă cu depopularea. Această confruntare va acoperi întreaga planetă și va lua forma unui război civil, intercalat cu episoade de război clasic.” Vă sună cunoscut, nu-i așa? Aceeași idee a expus-o, cu numai câteva zile în urmă, clericul musulman Abu Taqi Al-Din Al-Dari: Franța va deveni o țară islamică prin Jihad. Întreaga lume va fi supusă Islamului. De altfel, mulți simt că „ciocnirea civilizațiilor” va duce la un război sângeros în Europa. Cu o singură excepție foarte importantă- elitele progresiste aflate la conducerea Europei și a întregii lumi libere. Plutocrații sunt siguri că, așa cum au zdrobit orice urmă de sentiment de solidaritate națională în țările europene, ingineria socială le va reuși și în ceea ce privește Estul Europei sau lumea musulmană. Ca urmare, ambalează puternic motoarele globalizării. Sunt chiar atât de inconștienți încât să creadă că experimentul nebunesc le va reuși fără vărsare de sânge? Sau vor într-adevăr să declanșeze un război rasial, astfel încât vărsarea de sânge nevinovat să le ofere pretextul mult-așteptat de a instaura dictatura progresistă? Nu m-aș grăbi să resping această ipoteză…

Guillame Faye nu era nici rasist, nici măcar un naționalist francez. Simțea că face parte din același popor cu sicilienii din Italia sau cu bascii și catalanii din Spania. Tocmai de aceea se simțea dator să apere toate popoarele europene de genocidul „soft” pe care Stăpânii Lumii l-au pus în funcțiune pentru a obține o nouă umanitate, după chipul și asemănarea lor. Sau, ca să-l citez pe Bertold Brecht, „nu ar fi oare mai uşor dacã guvernul ar putea sã dizolve poporul şi sã aleagã altul?”

 

Publicat in categoriile: Invitatii EVZ
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: