"Liderii PNŢCD au ţinut să trimită câteva săgeţi către liderii de dreapta. "Refuzăm o construcţie alcătuită în jurul unui personaj măcinat doar de dorinţa oarbă a ajunge preşedinte, ori una dominată de grupuri de băieţi deştepţi”, se arată în rezoluţia adoptată de CNC", a scris Pirpiliu pe pagina sa de Facebook.

Secretarul general al FC a mai spus că actualul președinte al PNȚCD, Aurelian Pavelescu nu a avut rezultate timp de 9 ani și că înțelege demersurile unor colegi de a-l schimba din funcție.
"Nu pot să nu remarc cu câtă ușurință își schimbă opțiunile și partenerii acest domn. Mai mult arătând atâta ipocrizie, brusc la vederea unui sondaj. Când ești un președinte de partid timp de 9 ani fără prea multe rezultate, încep să înțeleg demersurile colegiilor dânsului în vederea schimbării sale din funcția de președinte al PNȚCD. Cinste acelor PNȚ-iști vechi care se încăpățânează să creadă că pot reveni și lupta pentru valoriile consacrate de Corneliu Coposu și rușine celor care lovesc în mâna întinsă și vorbesc despre personalități doar, doar să mai câștige câte un procent de notorietate în ceea ce-i privește", a mai scris Pirpiliu.
Consiliul Național de Conducere al PNȚCD s-a reunit în acest week-end la Poiana Brașov, pentru a-și pune la punct strategia pentru alegerile parlamentare și prezidențiale.
Conform rezoluției adoptate de CNC și prezentate de președintele PNȚCD, Aurelian Pavelescu, prima opțiune a partidului este de a merge singur la europarlamentare. "PNȚCD va avea un singur partener, electoratul din România, oamenii care vor să-și dea votul pentru un partid istoric, pentru valori și principii, pentru ceea ce înseamnă în mod tradițional PNȚCD", a spus Pavelescu.

Te-ar putea interesa și: