Steaua se reuneşte luni cu gânduri de mărire în noul sezon fotbalistic, stagiune care va debuta pe 21 iulie. Pe banca tehnică va sta Laurenţiu Reghecampf (36 de ani), antrenor adus pentru a stăpâni tumultuosul vestiar al "roş-albaştrilor".

Lăudat pentru parcursul din retur avut cu Concordia, "Reghe" are un trecut pătat. A fost bănuit de im­plicare în lumea pariurilor, iar re­­cent a fost surprins într-un cazinou din Las Vegas.

Deşi, are apucături similare, patronul Gigi Becali i-a dat deja interzis să mai calce prin "locurile pierzaniei", iar suporterii "militarilor", care aşteaptă din 2006 un nou titlu, se întrebă cine este, de fapt, noul "principal". Ştiu doar că are o soţie cu gura mare: impresara Ana Maria Prodan.

EVZ a aflat lucruri deloc măgulitoare despre omul Reghecampf. Un fost elev de-al lui "Reghe" de la Chiajna ne-a povestit: "Îi place disciplina. N-ai voie să te cerţi la antrenamente, că te dă afară! Nu lucrează tactic, ci e fanul pregătirii fizice. Merge cu echipa în restaurante şi în cluburi. Iar de multe ori a jucat rummy cu noi în cantonament! Jucam pe bani!"

.După principiul "cine se aseamănă se adună", Reghecampf face echipă cu un personaj dubios. Încadrat ca director sportiv la Steaua, Aurelian Băbuţan este un fost cioban cu un trecut întunecat. Iniţiat în culisele fotbalului de Jean Pădureanu, Băbuţan face "treaba murdară" şi are şcoala vieţii, lăudându-se că s-a "specializat" în Spania în "alba-neagra".

"Reghe" nu se omoară după tactică, are o soţie controversată şi participă la reality-show-uri

Citiţi şi:

  • Lui "Reghe" îi place pokerul
  • Steaua şi-a mai luat un cioban, pe Băbuţan!