Evenimentul Zilei > Actualitate > Stâlp „uitat” în mijlocul unei străzi din Râmnicu Vâlcea
Stâlp „uitat” în mijlocul unei străzi din Râmnicu Vâlcea

Stâlp „uitat” în mijlocul unei străzi din Râmnicu Vâlcea

Şoferii din Râmnicu Vâlcea se confruntă, de doi ani de zile, cu o situaţie mai puţin obişnuită: un stâlp de tensiune electrică a fost "uitat" în mijlocul carosabilului la intersecţia străzii Ştirbei Vodă cu Intrarea Albinei.

În 2009, Primăria Râmnicu Vâlcea a decis lărgirea carosabilului în zona intersecţiei dintre strada Ştirbei Vodă şi Intrarea Albinei şi "a uitat" să mute stâlpul de tensiune sau măcar să-l semnalizeze corespunzător.
Astfel, şoferii care nu cunosc zona au mari bătăi de cap, drept dovadă fiind semnele lăsate de numeroasele accidente rutiere care s-au produs din această cauză.
"Este pur şi simplu lăsat în mijlocul drumului. De râsul lumii, la noi se fac lucrurile numai pe dos. Nu puteau să mute şi stâlpul după ce au lărgit carosabilul? Este foarte periculos pentru că nu se vede, iar noaptea intri direct în el. Aici au avut loc nernumărate accidente", spune revoltat Mircea Iacob, un şofer din Râmnicu Vâlcea.
Problema stâlpului din mijlocul drumului este cunoscută de autorităţile locale din Râmnicu Vâlcea, însă abia peste două luni, împreună cu reprezentanţii CEZ, vor muta stâlpul cu pricina.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: