Evenimentul Zilei > Justitie > Sora Patriarhului, târâtă în Justiţie!
Sora Patriarhului, târâtă în Justiţie!

Sora Patriarhului, târâtă în Justiţie!

Minodora Ilie a înaintat o plângere penală împotriva Floarei Vişan, cea care îşi vrea fata înapoi. Aceasta a fugit de acasă şi s-a căsătorit cu un îngrijitor de căţei.

Războiul dintre sora Patriarhului României şi preşedintele fundaţiei "Omenia", Minodora Ilie, continuă, de data aceasta pe tărâmul Justiţiei!
Floare Vişan Ciobotea a fost dată în judecată de şefa "Omeniei" pentru că şi-a permis să o acuze pe cea din urmă că "i-a furat fata".
Povestea nepoatei Preafericitului Daniel a fost pe larg prezentată în paginile "Evenimentului zilei" de marţi, acolo unde mama sa, Floare Vişan Ciobotea, demonstra cu acte că copilul ei suferă de o boală degenerativă şi că a fost încadrată de către o comisie medicală la "Persoană cu handicap de grad 6".
Pe de altă parte, Minodora Ilie susţine că Stela este perfect sănătoasă şi că fundaţia "Omenia", la care femeia de 35 de ani a aderat, nu a intervenit cu nimic în viaţa tinerei.

Minodora Ilie, preşedinte „Omenia”
Nepoata patriarhului s-a căsătorit de curând cu un tânăr cu 15 ani mai mic decât ea, din satul argeşean Coteşti, şi el membru al fundaţiei, şi a născut acum trei lui o fetiţă. Cei trei trăiesc într-un bloc dărăpănat, din cartierul numit "Ţigănie".
Faptul că mama fetei o vrea înapoi în Bucureşti pe Stela şi că a susţinut că Minodora Ilie este în spatele căsătoriei aranjate a supărat- o pe şefa de la "Omenia", care a înaintat o plângere penală "împotriva numitei Vişan-Ciobotea Floare pentru săvârşirea faptei de calomnie".

Mai mult decât atât, Minodora Ilie susţine că sora patriarhului "a profitat până acum de starea de boală a fiicei sale, primind de la stat susţinerea financiară lunară de aproximativ 800 lei, dar neprestând niciun fel de activitate pentru îngrijirea acesteia. (…) În continuare, familia Vişan Ciobotea vrea să profite de pe urma stării de boală a fiicei lor. De asemenea, au spus pretutindeni în sat că Fundaţia şi bărbatul ei nu vor binele fiicei ei, că noul născut se va naşte cu handicap şi nu va fi sănătos, fapt infirmat de viaţă".
Citiţi şi:

  • Nepoata Patriarhului României, sechestrată în "Ţigănie"!
Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.
Publicat in categoriile: Justitie
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: