Evenimentul Zilei > Monden > Șoc în televiziune! O mare vedetă a semnat cu Pro TV? Ar fi trădarea anului pentru Antena 1
Șoc în televiziune! O mare vedetă a semnat cu Pro TV? Ar fi trădarea anului pentru Antena 1

Șoc în televiziune! O mare vedetă a semnat cu Pro TV? Ar fi trădarea anului pentru Antena 1

Gina Pistol a deveni mămică pentru prima dată și a decis să renunțe la toate proiectele sale și să se dedice în totalitate micuței Josephine. Mulți se așteptau ca în 2022 frumoasa blondină să apară din nou pe micile ecrane, însă ea nu este implicată în niciun proiect nou. Va renunța Gina Pistol la contractele cu Antena 1 pentru a merge la Pro Tv alături de iubitul ei?

Gina Pistol și Smiley au parte de cea mai frumoasă perioadă din viața lor. Anul trecut au devenit părinți, așa că frumoasa blondină a decis să renunțe la toate contractele și să se dedice în totalitate job-ului de mamă. Locul ei a fost ocupat de Irina Fodor și se pare că tot ea este în centrul atenției și în 2022.

Mulți au fost curioși cu privire la revenirea Ginei Pistol pe micile ecrane. Vedeta este una dintre cele mai îndrăgite prezentatoare, reușind să cucerească publicul cu frumusețea și eleganța ei. Avea contracte importante cu Antena 1, prezentând show-ului culinar „Chefi la Cuțite”, dar și „Asia Express”. După ce a născut s-a retras din lumina reflectoarelor și a decis să îi fie devotată micuței Josephine.

Gina Pistol a mărturisit în urmă cu ceva timp că îi este dor de platourile de filmare și de colegi, mărturisind că studiourile sunt „a doua casă”, având în vedere faptul că și-a petrecut extrem de mult timp atât pe teren, la filmări, cât și la sediul central. Deși a făcut astfel de confesiuni, vedeta nu pare să revină prea curând pe micile ecrane.

Renunță Gina Pistol la Antena 1 pentru Pro Tv?

Ediția de cooking show ”Chefi fără Limite” va fi difuzată la Antena 1 în această primăvară și mulți se așteptau ca Gina Pistol să fie prezentatoarea. Filmările au avut loc în Grecia, așa că proaspăta mămică a spus pas, lăsând locul Irinei Fodor. Aceasta va avea doi co-prezentatori, și anume Chef Iosif Ștefănescu și Marius Tudosiei.

Gina Pistol și Smiley au ținut o perioadă de timp relația ascunsă, însă au decis să facă totul public atunci când au aflat că vor deveni părinți. Se pare că această relație nu a fost văzută cu ochi buni de șefii de la Antena 1, asta pentru că Smiley este vedeta postului concurent.

Având în vedere că Gina Pistol nu apare în niciun dintre noile proiecte Antena 1, mulți se întreabă dacă nu cumva vedeta are de gând să renunțe la televiziunea pe care o considera a doua familie în schimbul unui contract cu Pro Tv, devenind astfel colegă de platou cu iubitul ei.

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: