Evenimentul Zilei > Sport > ŞOC ÎN FOTBAL! Fost campion cu Atletico MĂCELĂRIT CU GLOANŢE. Asasinat mafiot sau confuzie? Fundaşul n-a avut nicio şansă: FĂCUT SITĂ DE 18 GLOANŢE
ŞOC ÎN FOTBAL! Fost campion cu Atletico MĂCELĂRIT CU GLOANŢE. Asasinat mafiot sau confuzie? Fundaşul n-a avut nicio şansă: FĂCUT SITĂ DE 18 GLOANŢE

ŞOC ÎN FOTBAL! Fost campion cu Atletico MĂCELĂRIT CU GLOANŢE. Asasinat mafiot sau confuzie? Fundaşul n-a avut nicio şansă: FĂCUT SITĂ DE 18 GLOANŢE

Şoc în fotbal! Fost campion cu Atletico măcelărit cu gloanţe.

Conform stiripesurse.ro, fostul fotbalist hondurian Marvin Paz, care a evoluat la echipele Motagua, Hispano şi Atlético Olanchano, a fost asasinat luni cu mai multe focuri de armă.

Tragicul eveniment s-a întâmplat când Paz ieşea dintr-o discotecă din localitatea Salama, din regiunea Olancho.

Paz avea 34 ani şi se retrăsese din activitate în 2008, după ce în 2006 a fost campion al Hondurasului cu Montagua.

Marvin Paz a fost nimerit de 18 gloanţe, conform presei honduriene, care nu menţionează motivul crimei şi nici identitatea autorilor.

Conform primelor informaţii, poate fi vorba de o răzbunare a clanurilor mafiote din zonă sau de o răfuială care a pornit în discotecă.

De asemenea, este luată în calcul şi varianta unei confuzii, având în vedere că în ultimii zece ani au fost asasinaţi cel puţin zece fotbalişti hondurieni.

Printre victimele din fotbalul hondurian se numără Milton Flores şi Arnold Peralta, foşti componenţi ai echipei naţionale.

Foto Marvin Paz