Evenimentul Zilei > Monden > Simone se plânge că are sânii prea mari. Fanii nu sunt de acord
Simone se plânge că are sânii prea mari. Fanii nu sunt de acord

Simone se plânge că are sânii prea mari. Fanii nu sunt de acord

În ultima vreme, tot mai multe tinere apelează la chirurgia estetică pentru mărirea bustului. Unele o fac doar pentru că “se poartă”, altele pentru a-și rezolva un complex. Dar există și reversul medaliei.

Recent, Simone, un fost model Playboy, a făcut mărturisiri care le-au bulversat pe doritoarele de sâni mari și a povestit că trăiește un calvar din cauza asta, scrie cancan.ro

Simone Holtznagel are 25 de ani și a mărturisit că sânii mari nu sunt întotdeauna un avantaj, poate cauza mult disconfort, durere și multe neplăceri. “Port măsură E la cupă şi nu pot să înţeleg de ce femeile îşi doresc să aibă sânii mari. Sunt extrem de dureroşi, spatele te doare şi el din cauza lor, nu poţi să dormi pe burtă aproape niciodată”, a spus tânăra.

toate că se plânge, Simone a avut de câştigat de pe urmă formelor sale, ea fiind selectată pentru a poza în Playboy şi a fost imaginea multor campanii care i-au adus venituri substanţiale.

 

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.