Evenimentul Zilei > Actualitate > Simona Halep a învins cel mai perfid adversar. Când își reia antrenamentele
Simona Halep a învins cel mai perfid adversar. Când își reia antrenamentele

Simona Halep a învins cel mai perfid adversar. Când își reia antrenamentele

Îndrăgita jucătoarea de tenis Simona Halep, a câștigat cel mai greu meci a său. A învins la zero perfidul coronavirus. Ea a postat luni, pe reţelele de socializare, așteptatul anunț.

„Sută la sută recuperată”, a scris ea pe Twitter, mesaj insoțit de o fotografie în care face Simona face semnul victoriei.

„Deci putem începe pregătirea dinaintea sezonul (n.r. – 2021)”, a comentat antrenorul jucătoarei, Darren Cahill.

„Pentru prima dată în viaţa mea, sunt super-fericită să încep”, a răspuns Halep.

Ea a anunţat, la 31 octombrie, că a fost testată pozitiv cu noul coronavirus.

Simona Halep, 29 de ani, a decis după Roland Garros, unde a fost eliminată în optimi, la începutul lunii octombrie, să nu mai evolueze la niciun turneu în acest an.

Simona Halep a luat virusul de la iubitul său, Toni Iuruc, care fusese depistat pozitiv acum câteva zile. Deși cei doi s-au separat imediat după aflarea rezultatului testului omului de afaceri, Simona Halep tot a contractat virusul.

Sportiva a anunțat atunci că nu prezintă simptome grave, are o stare generală bună și că se află în izolare, acasă. Ea și-a liniștit fanii,  îngrijorați în legătura cu evoluția bolii, printr-un mesaj postat pe o rețea de socializare.

„Bună tuturor! Vreau să vă anunț că am fost testată pozitiv cu COVID-19. Sunt în auto-izolare acasă și mă recuperez bine, după ce am avut câteva simptome ușoare. Mă simt bine… Vom trece împreună prin asta”, a postat Simona Halep.

Simona Halep se afla de două săptămâni în România, după ce a fost eliminată în sferturi în turneul de Mare Șlem de la Roland Garros. Competiția de la Paris a fost ultima disputată de Halep în acest an.

Din cauza pandemiei de coronavirus, turneele care se desfășurau în mod tradițional în Asia au fost anulate.

Din 26 de meciuri 23 au fost câștigate de Simona Halep în 2020, ea suferind doar trei înfrângeri: în fața Arinei Sabalenka la Adelaide, a lui Garbine Muguruza la Melbourne și contra Igăi Swiatek la Paris.

1,95 milioane de dolari a câștigat românca din tenis anul acesta, sumă brută, cel mai mare cec fiind cel primit pentru semifinala de la Melbourne, 720.523 de dolari.