Evenimentul Zilei > EVZ Special > Simona Halep în meciul cu coronavirusul. Ce le-a transmis fanilor. Foto
Simona Halep în meciul cu coronavirusul. Ce le-a transmis fanilor. Foto

Simona Halep în meciul cu coronavirusul. Ce le-a transmis fanilor. Foto

Îndrăgita campioană, Simona Halep, a publicat astăzi o primă fotografie pe rețelele de socializare, după ce sâmbătă a aflat că s-a îmbolnăvit cu noul coronavirus

Ea a oferit vești despre starea ei de sănătate, cu un zâmbet larg pe față, dovadă că se simte foarte bine.

Campioana de la Wimbledon a prezentat pe o rețea de socializare o imaginea, de acasă, unde se află în izolare și care este însoțită de mesajul în engleză: „Thanks for all your messages. Im feeling great”. (Vă mulțumesc pentru toate mesajele voastre! Mă simt foarte bine).

„Bună tuturor, vreau să știți că am fost testată pozitiv pentru COVID-19. Sunt autoizolată acasă și mă recuperez bine după simptome moderate. Mă simt bine, vom trece peste asta împreună”, a anunțat Simona Halep, sâmbăta trecută, pe twitter.

Simona este acasă, după participarea la turneul de la Roland Garros, ultimul la care a jucat în acest an și înainte de a face public anunțul propriei infectări, Simona Halep a stat izolată și despărțită de iubitul său Toni Iuruc. Acesta  fusese testat pozitiv în urmă cu patru zile.

Deși cei doi s-au separat imediat ce rezultatul testului omului de afaceri a fost aflat, pentru Simona Halep a fost prea târziu pentru a evita infectarea. Sportiva apucase să intre în contact cu iubitul său înainte de a descoperi că acesta este infectat, iar virusul s-ar fi transmis și la ea.

În timp ce toată lumea vorbea despre infectarea cu coronavirus a româncei, WTA nu a tratat în niciun fel subiectul. Asociația Feminină de Tenis a decis să nu publice numele niciunei jucătoare care se va îmbolnăvi de Covid-19, chiar și atunci când jucătoarele sunt testate pozitiv în cadrul turneelor oficiale organizate de către aceasta, scrie Fanatik.

Antrenorul Artemon Apostu-Efremov a spus la scurt timp după anunț că Simona Halep are simptome medii și a fost surprins de faptul că ea a fost depistată pozitiv la acest virus, deoarece sportiva noastră a fost atentă la măsurile pe care a trebuit să le ia pentru a preveni infectarea cu virusul.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.