Evenimentul Zilei > Actualitate > Simon Cowell va lansa o emisiune de talente pentru DJ
Simon Cowell va lansa o emisiune de talente pentru DJ

Simon Cowell va lansa o emisiune de talente pentru DJ

"X Factor" sau "American Idol" nu mai sunt de ajuns pentru Simon Cowell. Producătorul pregăteşte o altă emisiune asemănătoare, dedicată de această dată DJ-ilor cu talent.

Emisiunea-concurs ar trebui să găsească cel mai talentat DJ al lumii, aşa cum descrie Cowell formatul, scrie revista "NME". Noua emisiune, în care Sony Music şi Overbrook Entertainment au anunţat deja că se vor implica, urmăreşte formatul inventat de Cowell. Cei mai buni DJ se vor lupta pentru apreciera publicului şi a unor arbitri experţi în acest gen de muzică. Cowell nu a dat însă mai multe detalii despre acestă nouă producţie.
"DJ-ii sunt noile vedete rock ale lumii. Este momentul potrivit să facem o emisiune de genul acesta", a declarat Simon Cowell. Creatorul emisiunilor de succes a vorbit şi despre cât de mult a crescut popularitatea unor DJ în ultima vreme, dându-i ca exemplu pe Skrillex, Deadmau5 sau David Guetta. Producătorii vor anunţa în curând posturile care vor difuza în Marea Britanie şi Statele Unite emisiunea, mai scrie publicaţia "Rolling Stone". 
Kelly Clarkson, Carrie Underwood şi Leona Lewis sunt printre vedetele care îi datorează succesul pe care îl au lui Cowell. Emisiunile lui, "American Idol", "America’s Got Talent" şi "X Factor" au fost preluate de televiziuni naţionale din toată lumea. În România au fost preluate ultimele două, în formatul "Românii au talent" şi "X Factor".