Silvestru Șoșoacă, viață de calvar cu soția: „Mi-e scârbă de mine că de doi ani o duc rău cu ea”

Silvestru Șoșoacă, viață de calvar cu soția: „Mi-e scârbă de mine că de doi ani o duc rău cu ea” Familia Șoșoacă. Sursa Foto: Arhiva EVZ

Silvestru Șoșoacă și-a vărsat furia din nou pe soția sa, Diana Șoșoacă. Disputa din familie a devenit pubică, după ce Silvestru Șoșoacă a fost înlăturat din partidul SOS România

Silvestru Șoșoacă și-a jignit soția în public.  Cei doi își „împart” vorbe grele din cauza politicii. Senatoarea Șoșoacă l-a exclus din partidul SOS România pe soțul său, scandalul este public. Silvestru Șoșoacă spune că soția sa nu „este capabilă” de nimic util și s-a săturat să fie în centrul atenției doar din cauza certurilor pe care le provoacă soția sa.

Silvestru Șoșoacă : „Urli, zbieri și drăcui în drumul mare”

Diana Șoșoacă

Diana Șoșoacă. Sursa foto: Arhivă EVZ

Fostul prim-vicepreședinte al SOS România,  susține că soția are un comportament nedemn pentru funcția de senator, deoarece este foarte agresivă verbal. Mai mut decât atât, faptul că a fost exclus din partidul pe care l-au înființat împreună, SOS, este ar fi o dovadă de lipsă de respect și de empatie din partea Dianei Șoșoacă, consideră Silvestru Șoșoacă.

„Vrea să mă dea afară din partid că-i contest eu autoritatea. Păi dacă ești retardată, nu faci absolut nimic decât să te cerți cu lumea? Nu faci nimic creativ. Dă-te dracu, fă un pas în spate.  Nu se poate, mă, să stea să drăcuie un om câte zece minute și să-l înjure. Nu se poate, nu se face. Ditamai senatorul țării.  Să-și  ia pastilele, dacă e nevrotică”, a declarat Silvestru Șoșoacă, potrivit România TV. 

Ne puteți urmări și pe Google News

 Soțul Dianei Șoșoacă „Scap de beleaua asta. Mi-e scârbă de mine că de doi ani o duc rău cu ea”

silvestru sosoaca, diana sosoaca

Silvestru Șoșoacă. Sursă foto: Facebook

Șoțul Dianei Șoșoacă  spune că a făcut multe sacrificii pentru a intra în politică, însă, a ajuns la capătul puterilor din cauza comportamentului soției sale.

„Eu am lăsat tot, job, ca să vin aici(n.r partid). Și acum, să  o iau de la zero. Scap de beleaua asta. Fir-ar mama ei a dracu de zdreanță. Mi-e scârbă de mine că de doi ani o duc rău cu ea” s-a exprimat Silvestru Șoșoacă, potrivit sursei citate.

Silvestru Șoșoacă a fost îndepărtat din SOS de Comitetul Național al partidului, în urmă cu o săptămână. El ocupa funcția de prim-vicepreședinte al acestei formațiuni politice. Șoțul senatoarei Diana Șoșoacă crede că a fost exclus din partid, pentru a nu-i fi „știrbită” autoritatea.