Presupusa victimă ar fi, conform procurorilor, fiul de 16 ani ai viceprimăriţei oraşului Vulcan, Angela Stoica, iar "complice" la coruperea minorului ar fi sora mai mare a acestuia, Mihaela, şi ea cercetată în dosar, dar în stare de libertate.
„Motivele pentru prelungirea arestării au fost că mai sunt de efectuat acte de urmărire penală în dosar şi că temeiurile care au stat la baza arestării preventive subzistă şi în prezent”, a declarat procurorul Adina Velescu.
     La ieşirea din sala de judecată, Adrian Sucilă a declarat din nou că este nevinovat şi că anchetatorii nu deţin probe clare împotriva sa. Săptămâna trecută, procurorii au obţinut şi un mandat de percheziţie informatică pentru a putea căuta în calculatoarele ridicate atât de la domiciliul inculpatului cât şi de la cel al viceprimăriţei Angela Stoica, imagini care să le susţină acuzaţiile.
"Soluţia a fost de încă 30 de zile. Au timp să caute (referindu-se la percheziţia informatică – n.red.). Mă aştept la 180 de zile. Să mi le dea! Şi după aia…" a adăugat Sucilă, după şedinţa de judecată.
Apărarea a depus recurs la măsura prelungirii arestării preventive.