Evenimentul Zilei > Sport > Sergio Ramos i-a anunțat pe foștii coechipieri de la Real Madrid unde își va continua cariera
Sergio Ramos i-a anunțat pe foștii coechipieri de la Real Madrid unde își va continua cariera

Sergio Ramos i-a anunțat pe foștii coechipieri de la Real Madrid unde își va continua cariera

Foarte probabil, Sergio Ramos va semna, în zilele viitoare, cu gruparea franceză PSG, după ce s-a despărțit în această vară de Real Madrid.

Sergio Ramos (35 de ani) s-a despărțit în această vară de Real Madrid, club la care a evoluat și a făcut carieră în ultimii 16 ani. Fundașul central își va continua, foarte probabil, cariera, la PSG. Grupare cu care va semna un contract din postura de jucător liber de contract. Ceea ce-i creează un mare avantaj financiar lui Ramos.

Sergio Ramos a anunțat că-și va continua cariera la PSG

Fostul internațional spaniol ține legătura cu foștii coechipieri de la Real Madrid și l-a transmis că va juca, în stagiunea viitoare, pentru PSG, conform metro.co.uk.

În ultimele zile, Ramos a fost ofertat și de Manchester United, și de Manchester City, dar a decis să se alăture francezilor de la PSG. Imediat după ce a anunțat că nu va continua la Real, fotbalistul a fost contactat de reprezentanții grupăriii din capitala Franței. Cu care va semna o înțelegere valabilă pentru doi ani.

„A venit una dintre cele mai dificile zile din viața mea, ziua în care mă despart de Real Madrid. N-am cum să nu fiu emoționat, mi-ar fi plăcut să mai joc un meci pe stadionul nostru, Santiago Bernabeu. Vreau să mulțumesc clubului, președintelui, colegilor mei, tuturor angajaților din club. Și nu în ultimul rând vreau să le mulțumesc suporterilor, care m-au sprijinit în cele mai dificile momente.

„Se termină o etapă unică în viața mea, e clar că nu o să mai trăiesc niciodată așa ceva”

Real Madrid va rămâne in inima mea. Se termină o etapă unică în viața mea, e clar că nu o să mai trăiesc niciodată așa ceva. Acum se deschide o nouă etapă, voi putea câștiga titluri noi. Vă mulțumesc tuturor”, spunea Sergio Ramos în conferința de presă care consemna despărțirea de Real Madrid.

„Vei rămâne în istorie drept unul dintre cei mai mari căpitani din istoria clubului. Astăzi, întreaga suflare a Madridului îți mulțumește pentru tot ce ai făcut aici, ești o legendă! Nu este o zi ușoară, cu toții suntem afectați de acest moment”, a afirmat și Florentino Perez, președintele clubului.