Odată cu trecerea timpului tangoul s-a dezvoltat, s-a rafinat şi a ajuns să se impună ca o formă personală de expresie artistică pentru omul obişnuit, iubitor de frumos, devenind un fenomen social.
Duminică sunteţi invitaţi să păşiţi în lumea fascinantă a tangoului argentinian cu ocazia unei seri speciale care va avea loc la Palatul Ghika (în apropierea intersecţiei B-dului Lacului Tei cu Str. Doamna Ghica)
Organizată în colaborare cu şcoala TangoTangent, seara va debuta cu o lecţie de iniţiere în tango, care va fi urmată de o petrecere de tango (milonga), în cadrul căreia pasionaţii, atât începători, cât şi avansaţi vor putea dansa până la miezul nopţii. Petrecerea va conţine muzica de tango clasic (Carlos di Sarli, Francisco Canaro, etc.), muzica modernă de tango (Gotan Project, Narcotango, etc) şi muzica alternativă (Waldeck, Lhasa, etc.).
Participarea costă 15 lei, preţ care include şi taxa de participare la milonga. Mai multe informaţii găsiţi pe site-ul Palatului Ghika şi pe cel al organizatorilor.
 
Programul serii:
 
19.30 – 20.30 Lecţie de iniţiere în Tango Argentinian
20.30 – 24.00 Petrecere de Tango Argentinian (milonga)